Най-накрая открих идеалната боя за коса – тази на Biolifecosmetics

идеалната боя за коса

Като всяка млада дама и аз обичам да експериментирам с косата си. Много често съм сменяла и прическата и цвета на косата си. Години наред се лутах в търсене на идеалната боя за коса, но без особен ефект.

непоходяща боя за косаТъкмо си мислех, че съм открила точната марка, но уви нещо ме караше да се откажа. Ако в дадена марка откриех нещо, което ми харесва то нещо друго не ми харесваше. И както много хора си мислят, че когато боята е скъпа, то задължително ще е качествена. Една от първите бои за коса които използвах беше с марка Garnier. Тя е добра, има голяма палитра от цветове и е доста трайна, противно на моите очаквания. Като тинейджърка не обръщах внимание на това дали в боята има съдържание на амоняк. Това оказва погубващо действие за косата. След като разбрах това приключих и използването на тази боя.

Другата марка с която направих опит беше Loreal. Големите реклами по телевизията ме привлекоха и веднага реших да я изпробвам. Не останах доволна от покритието на боята и трайността на цвета. А както повечето жени знаят тя не е никак евтина. Според мен за тази, цена на която се продава боя за коса Loreal качеството не е оправдано. Естествено се отказах и от нея.

Споделяйки неволите си около избора ми на боя за коса с една позната блогърка Теодора Спасова, тя ме посъветва да потърся в някой онлайн магазин за козметика. Така и направих и след дълго търсене и проучване попаднах на един сайт, който предлага голям асортимент от козметични продукти, включително и боя за коса. Името на сайтът е www.biolifecosmetics.com и интересното е, че до сега не бях попадала на него, а има толкова различни продукти. Силно привлечена бях от свежия и изчистен дизайн на сайта, което направи избора ми още по лесен и приятен. Спестих много време и обикаляне по магазините. Само с няколко клика избрах подходящата боя за коса и след броени дни куриер я достави до дома ми.

боя за коса color&soinЕто и малко за самата боя за коса. Тя е натурален продукт, в който не се използва амоняк, парабени и различни алергени. Каталогът с цветове е доста голям. Това е добре защото имам възможност да избирам от повече цветове и да експериментирам с външния си вид. Изключително изненадана бях от дълготрайността на боята. На пазара може да я намерите и под наименованието натурална боя за коса COLOR&SOIN. Този продукт може да се намери и в някои аптеки в по-големите градове. Определено вече съм сигурна, че това ще бъде марката боя за коса, която ще използвам от тук нататък.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *