Играта на Acer и Notebook.bg

acerПреди няколко дена започна новото SEO състезание, организирано от Notebook.bg – онлайн магазин за продажба на лаптопи, смартфони, таблети и аксесоари за тях.

Целта на състезанието е всеки един сайт записал се за участие да се класира първи по дадена фраза в денят обявен за край на състезанието. А фразата която ще се търси в този ден е следната:

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Това е цяла фраза, а не определена дума по която повечето SEO специалисти са свикнали да класират сайтове. Важно е да се спомене, че ще фразата ще се търси в кавички!

Пълните условия на играта ще можете да откриете на следния адрес: https://www.socialni.bg/

Можете да прочетете и препоръките на Андрей Димитров, които той дава на участниците със статията си Започна новото SEO състезание под наслов “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”.

Има много подробна тема за състезанието, а също така и за причините защо трябва да си купите лаптоп Acer от Notebook.bg във форума searchengines.bg.

Ако пък все още се чудите как да напишете своята статия с която да участвате в състезанието, то можете да прочетете и ревюто на Notebook.bg в сайта Wickeble. В това ревю ще получите много полезна информация с която да се запознаете с Notebook.bg по-отблизо, да разберете кои са, с какво се занимават, какво предлагат, какво дават на клиентите си и защо вече 12 години са лидери на пазара с продажба на лаптопи.

Аз няма да участвам, защото не съм специалистка в магиите наречени SEO оптимизация 🙂 Но ще се радвам да споделите мнение в коментарите как вие смятате да спечелите състезанието и какви тактики смятате да приложите.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

5 responses to “Играта на Acer и Notebook.bg”

 1. Николай Стоянов Avatar

  Здравей Ваня,

  Според мен ще спечели този, който има ясно изградена тактика за следващите шест месеца и не спира да се придъжа към нея. Какво имам предвид?

  Ежедневно или ежеседмично публикуване на съдържание, което е на 100% onpage оптимизирано.

  Постоянен прилив на входящи линкове към страницата, с която участва и постоянно присъствие в социалните мрежи.

  Общо взето моето предположение е, че ще спечели този, който е най-постоянен в действията си и разбира се знае какво прави 🙂

  Успех и от мен на всички състезатели!

 2. Topcho Avatar

  Привет,

  На мен пък ще ми е интересно сега освен след пингвина и колибрито, какво ще стане, ако мине PR и панда ъпдейтите. Дали ще има зашлевени от Google.

  Поздрави

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *