Как да организирате романтична вечеря

Без значение дали искате да впечатлите новото гадже или да зарадвате съпруга си, направите романтична вечеря на свещи. Мнозина смятат, че този тип изненади е демоде, но аз съм на коренно различно мнение. 

Парите не са най-важния фактор, за да впечатлите човека до вас. Днес в мрежата се публикуват куп вкусни рецепти, чиято реализация ще ви струва между двадесет и тридесет лева. Прибавете бутилка вино и свещи и срещу петдесет лева ще изкарате незабравима нощ с любимия.

Моят съвет към дамите е следния, организирайте вечерята, така че да предразполага към пълно спокойствие. Спрете телевизора, изключете домашния телефон, сложете хубава покривка, наредете масата, запалете свещите и пуснете тиха фонова музика.

Когато кавалерът влезе в помещението ще бъде погълнат от романтичната нотка на гостоприемството ви.

Постарайте се да предложите предястие, основно и десерт, но запомнете, че не храната е най-важното нещо за вечерта. Приготвяйки романтична вечеря ви отваряте душата си и показвате чувства и емоции към човека, на който държите.

Облеклото ви трябва да бъде секси елегантно. Не се разголвайте прекалено, но пък и не бъдете крайно консервативни. Търсете баланса и подбирайте правилните цветове. Червеното и черното са класика в жанра, тъй че ви ги препоръчвам горещо.

Добре е храната да включва плодове като ягодите, бананите и черешите са направо задължителни. Флиртувайте с мъжа срещу вас, но гледайте да не е агресивно, накарайте го да ви иска с цялото си сърце. Говорете нежно и увлекателно, без да занимавате събеседника с вашите проблеми в живота.

Аз например обичам да влизам в най-разнообразни теми, дори и такива, по които не съм особено компетентна. Приятелят ми обича футбол и на последната вечеря, която му спретнах дискутирахме съдии, отбори и проблеми. Хъсът, който проявих в разговора му се стори секси и провокиращ, а какво се случи после ще оставя като загадка. 

Посветете една-едничка вечер на избраника си и помнете, че той ще оцени жеста по достойнство. Имайте предвид съветите, които дадох по-горе и давайте смело напред.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

One response to “Как да организирате романтична вечеря”

  1. Венци Avatar

    Хубава и полезна статия. Благодарим Ваня 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *