Как се прави хубав маникюр?

как се прави хубав маникюр

Реших да споделя опита си за направа на хубав маникюр, който да промени стила ви и същевременно, да подобри вашето самочувствие. Самата аз се научих трудно и с доста посещения при маникюристка, но с течение на времето се научих, да се оправям сама.

Ежедневният маникюр според модните тенденции, трябва да залага на ярките цветове, а също и на фосфоресциращите лакове. Последните правят истински бум в модата и се ползват с висок интерес от мнозинството дами към днешна дата. Геометричните фигури и природните елементи са най-ефектни, така че ще ви насоча именно към тях.

Отделните елементи, с които ще украсите ноктите си, се правят с фина четчица за изработка на тънки линии, като освен нея си набавете памук, лак, игличка и ацетон. Включете всички изброени инструменти, когато създавате подходящите изображения.

При старта на рисуването върху ноктите използвайте плътен, но не прекалено гъст лак. Това, което се изисква е да нарисувате нещо върху основата на лака. Изберете между цветя, кръгчета, ромбчета и прочие всичко зависи от това как работи фантазията ви на момента.

По-ярката екзотика във формата на цветчета е добро решение за събиране с приятели, но не и за присъствие в професионална среда. За последното препоръчвам цветя с пастелен нюанс на бяла или светла основа. Това говори за вкус и изисканост, която искате да демонстрирате.

Лесните трикове за украса на ноктите са тигровите шарки, райето или просто малка линия. Разгънете първото списание за мода и вижте съвременните типове маникюри, а ако си харесате нещо, направете го с гореописаните материали.

Не се страхувайте от грешки, защото винаги можете да коригирате проблема. Дори да не стане от първия път пробвайте пак и пак. По метода проба-грешка, ще се научите на страхотни неща, които биха ви спестили много пари от посещението на специалист в кварталния салон за красота. Желая ви успех.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *