Пет стъпки за лесно организиране на деня

организиране на деняЗа всяка делова жена е много по лесно да бъде на ниво в работата си е като организира деня си. Някои от нас са много подредени, но има и такива жени които са много разсеяни и разхвърлени. И аз не съм от много подредените жени, но ще споделя с вас моите лесни стъпки за организиране на деня.

Едно от първите и важни неща е да подготвя дрехите и аксесоарите си още от предния ден. По този начин като стана рано сутринта всичко ще ми е под ръка и няма да губя ценно време.

Закуската е едно от важните за мен неща и никога не излизам без да закуся и да пия един хубав билков чай. И отново за да не губя ценно време подготвям закуската си още от вечерта.

Много важно за мен е да следя какво казват звездите за моята зодия. Всеки ден не пропускам да прочета хороскопа си. Сайтове има много, но аз чета зодиака си от www.astrodata.bg. За мен лично в този сайт информацията е много вярна и подробна. Това до голяма степен помага да организирам деня си.

Старая се да свършвам всичките си служебни задължения и да не работя у дома. Ако все пак се наложи прибирам всички неща в работната си чанта за да не забравя нещо на сутринта.

И не на последно място винаги приготвям аларма, която да ме събуди. В противен случай има голяма вероятност да закъснея за работа. Спазвайки тези основни насоки съм винаги в кондиция за работа.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *