Ревю на сайта за игри Zona-Igri.com

Харесвам флаш игрите 🙂 Харесвам ги за това, защото ме разтоварват, защото не се налага да ги купувам и не чакам досадни инсталации по половин час.

В днешната публикация бих искала да направя ревю на един сайт за игри, който ме грабна още от както го видях. Грабна ме със своята изключително добра визия и добра ползваемост.

Сайтът е: Zona Igri – безплатни онлайн флаш игри

Ето накратко какво ми прави силно впечатление в този сайт:

  • Сайтът има изключително красив дизайн. Преобладават предимно светли цветове, което го различава от останалите сайтове за игри.
  • Сайтът зарежда изключително бързо! Аз, като един претенциозен интернет потребител обичам всичко да ми зарежда веднага след като съм кликнала.
  • Zona-Igri.com има много богато описание на всяка една игра. Това много ми помага, защото в другите сайтове понякога минава доста време, докато разбера как се играе на някоя игра. Тук всичко е описано в детайли.
  • Игрите са забавни и разтоварващи. Няма игри с насилие, с покер, залагания и т.н. Което го прави достатъчно сигурен и за най-малките потребители – децата.
  • Ползваемостта на сайта е просто убийствена! С 1-2 клика намирам всичко, което искам. Всичко е подредено по категории и мога много лесно да намеря любимата си игра.

Единственият минус на сайта е, че е още нов и не се показва никъде в търсещите машини и трябва да въвеждам адреса му всеки път в браузъра, но това не е болка за умиране.

Също така, игрите в сайта са все още много малко, но от човек, който се занимава със сайта знам, че постоянно се качват игри. Базата с която разполага екипа на Zona-Igri.com е голяма, но ще отнеме време, докато всички игри се качат и им се напише подробно описание, така че да са максимално полезни за хората.

Категориите с игри в сайта са:

Надявам се да ревюто ми за Zona-Igri.com да ви е било полезно.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *