Увеличете бюста си с упражнения и масаж

увеличаване на бюстаНе винаги силиконът е правилното решение за увеличаване на бюста ви, понеже съществуват доста по-натурални начини да постигнете видим резултат. Масажът е едно от ефективните средства не защото в женските гърди има мускули, а поради причината, че са заобиколени от такива. Стимулирайки ги бюста ви ще изглежда по-стегнат и изпънат.

Масажът на вашия бюст трябва да се прави бавно чрез леки въртеливи (кръгови) движения. Снабдете се с масажно масло и масажирайте нежно с периодичен лек натиск. Внимавайте да не си причините блока, тъй като това няма да окаже никакъв ефект върху вас. Именно бавните и координирани движения са онези, които ще спомогнат да увеличите и затегнете гърдите.

Може да започнете с едната гърда като разтривате няколко минути, после другата и накрая двете заедно. Повтаряте процедурата по няколко пъти на ден или просто потърсете услугите на професионален масажист.

За да укрепнете мускулите под бюста ви може да правите и по няколко лицеви опори. Не се натоварвайте прекалено пет или шест на ден през 2 дни са напълно достатъчни в съчетание с масажа, за който писахме на горните редове.

Коремните преси също не са за пренебрегване, като те ще помогнат и за контрол на теглото и изграждането на перфектна фигура. Няма уважаваща себе си жена, която да не желае секси коремче, което да показва на плажа или в компанията на любимия си човек.

Физическите упражнения и нежните масажи на гърдите не предлагат фигура тип ала Памела Андерсън, но само след месец старание от ваша страна ще се радвате на позитивна промяна. Освен спестените пари за силикон, вие демонстрирате естествена женска красота, като именно последната е онази, която възбужда силния пол.

Не се срамувайте да посетите и салоните за масажи, защото днес има страхотни специалисти можещи да ви помогнат. Фитнесът е още един полезен инструмент за увеличаване на бюста и поддръжка на тялото. Аз избрах този модел за бюста си, а сега е ваш ред да прецените дали ще последвате идеите ми.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

One response to “Увеличете бюста си с упражнения и масаж”

  1. Владо Avatar

    Професионалните масажисти са учени да не пипат гърдите на една жена, но пък масаж на “околието” на гърдите наистина може да допринесе за една по-стегната и хубава форма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *