Как да организирате романтична вечеря

Без значение дали искате да впечатлите новото гадже или да зарадвате съпруга си, направите романтична вечеря на свещи. Мнозина смятат, че този тип изненади е демоде, но аз съм на коренно различно мнение. 

Парите не са най-важния фактор, за да впечатлите човека до вас. Днес в мрежата се публикуват куп вкусни рецепти, чиято реализация ще ви струва между двадесет и тридесет лева. Прибавете бутилка вино и свещи и срещу петдесет лева ще изкарате незабравима нощ с любимия.

Моят съвет към дамите е следния, организирайте вечерята, така че да предразполага към пълно спокойствие. Спрете телевизора, изключете домашния телефон, сложете хубава покривка, наредете масата, запалете свещите и пуснете тиха фонова музика.

Когато кавалерът влезе в помещението ще бъде погълнат от романтичната нотка на гостоприемството ви.

Постарайте се да предложите предястие, основно и десерт, но запомнете, че не храната е най-важното нещо за вечерта. Приготвяйки романтична вечеря ви отваряте душата си и показвате чувства и емоции към човека, на който държите.

Облеклото ви трябва да бъде секси елегантно. Не се разголвайте прекалено, но пък и не бъдете крайно консервативни. Търсете баланса и подбирайте правилните цветове. Червеното и черното са класика в жанра, тъй че ви ги препоръчвам горещо.

Добре е храната да включва плодове като ягодите, бананите и черешите са направо задължителни. Флиртувайте с мъжа срещу вас, но гледайте да не е агресивно, накарайте го да ви иска с цялото си сърце. Говорете нежно и увлекателно, без да занимавате събеседника с вашите проблеми в живота.

Аз например обичам да влизам в най-разнообразни теми, дори и такива, по които не съм особено компетентна. Приятелят ми обича футбол и на последната вечеря, която му спретнах дискутирахме съдии, отбори и проблеми. Хъсът, който проявих в разговора му се стори секси и провокиращ, а какво се случи после ще оставя като загадка. 

Посветете една-едничка вечер на избраника си и помнете, че той ще оцени жеста по достойнство. Имайте предвид съветите, които дадох по-горе и давайте смело напред.

Ревю на сайта за игри Zona-Igri.com

Харесвам флаш игрите 🙂 Харесвам ги за това, защото ме разтоварват, защото не се налага да ги купувам и не чакам досадни инсталации по половин час.

В днешната публикация бих искала да направя ревю на един сайт за игри, който ме грабна още от както го видях. Грабна ме със своята изключително добра визия и добра ползваемост.

Сайтът е: Zona Igri – безплатни онлайн флаш игри

Ето накратко какво ми прави силно впечатление в този сайт:

  • Сайтът има изключително красив дизайн. Преобладават предимно светли цветове, което го различава от останалите сайтове за игри.
  • Сайтът зарежда изключително бързо! Аз, като един претенциозен интернет потребител обичам всичко да ми зарежда веднага след като съм кликнала.
  • Zona-Igri.com има много богато описание на всяка една игра. Това много ми помага, защото в другите сайтове понякога минава доста време, докато разбера как се играе на някоя игра. Тук всичко е описано в детайли.
  • Игрите са забавни и разтоварващи. Няма игри с насилие, с покер, залагания и т.н. Което го прави достатъчно сигурен и за най-малките потребители – децата.
  • Ползваемостта на сайта е просто убийствена! С 1-2 клика намирам всичко, което искам. Всичко е подредено по категории и мога много лесно да намеря любимата си игра.

Единственият минус на сайта е, че е още нов и не се показва никъде в търсещите машини и трябва да въвеждам адреса му всеки път в браузъра, но това не е болка за умиране.

Също така, игрите в сайта са все още много малко, но от човек, който се занимава със сайта знам, че постоянно се качват игри. Базата с която разполага екипа на Zona-Igri.com е голяма, но ще отнеме време, докато всички игри се качат и им се напише подробно описание, така че да са максимално полезни за хората.

Категориите с игри в сайта са:

Надявам се да ревюто ми за Zona-Igri.com да ви е било полезно.