Как да направите коремни плочки бързо

коремни плочки жени

Всяка жена иска да изгради красиви коремни мускули, които да допринесат за по-добрата му визия. В тази статия сме отделили специално внимание на плочките и начините, по които може да ги постигнете. И понеже знам, че е досадно да ви занимавам със сложна терминология и да отделям прекалено много внимание на групите мускули, ще карам по същество.

Аз използвам една професионална система за коремни мускули, която научих от фитнес инструктор, а в последствие срещнах и в интернет пространството. Това са няколко стъпки, които може да последвате, но задължително намалете или спрете алкохола и прекомерната консумация на хляб и тестени изделия. Основната цел на програмата е изгаряне на телесните мазнини.

Моята система

1.Така наречените V-преси са доста добър начин за изграждане на коремна мускулатура.

2.Стандартните коремни преси са задължителни, ако искате да видите качествен ефект.

3.Коремно повдигане с помощта на швейцарска топка. То помага на коремните мускули да се загреят и съответно увеличат.

4.Ефект на махалото. Прилага се на земята и е прекрасен начин за прекратяване на тренировъния ден.

5. Извивката с помощ на кабели е също подходящ вариант за коремни мускули и аз лично я практикувам.

Следвайки тези пет съвети в рамките на един месец, ще усетите положителен ефект върху вашето телосложение. Естествено в интернет може да откриете още страхотни напътствия за изграждане на плочки, но това е са възможно най-добрите упражнения, които успях да намеря.

Гореописаните стъпки помагат и за отслабване при жените, така че не се колебайте да ги приложите върху физиката си.

Финални думи към посетителите

Ако пък имате някакви колебания консултирайте тази програма със специалист, който ще потвърди полезното и въздействие спрямо мускулатурата ви. В моя блог ще приложа още съвети относно това как да постигнем хармонично тяло, но за сега толкова. Ще се радвам да съм помогнала със статията си.

С кои сериали ще се сбогуваме тази година?

Ето, че настъпи есента и като че ли е време и някои доста провлачени сериали да отидат към своя край.

Няма как да не спомена един от най-провлачваните сериали, а именно Огледален Свят. Този сериал е един от най-дълго излъчваните в ефира на bTV. За радост на феновете на турските сериали и този е към своя край. За по-любопитните от вас, можете да гледате всички епизоди безплатно тук: http://superseriali.com/ogledalen-svqt.

Любов и наказание е следващият турски сериал на който “ще му дойде времето” тази есен. Интересния турски сериал по NovaTV се излъчва всеки делничен ден от 12:00 на обяд. Последните епизоди от сериала ще откриете също в сайта SuperSeriali: http://superseriali.com/lubov-i-nakazanie.

Млечният път е третият и последен за тази година турски сериал, който се очаква да свърши до края на годината. Сериалът се излъчва по Диема Фемили от 16:00 всеки делничен ден. Можете да гледате епизодите на сериала тук: http://pipe.bg/mlechniyat-put/.