Пет идеи за подарък на любимата жена

подарък за женаГодишнината от сватбата чука на вратата, а рождения ден на вашата съпруга е само след два дни. Пред вас стои задачата да изберете хубави подаръци, като в днешната ни статия, ще ви помогна да купите нещо, на което тя ще се зарадва и то от сърце.

1. Марков дамски тоалет – всяка истинска дама би одобрила за подарък стилен дамски тоалет на известна дизайнерска компания. Разбира се, този жест често излиза скъпо, но пък има ли по-ценно от любимия ви човек?

2. Изкусително бижу – класика в жанра, която може да използвате винаги и за всякакви поводи, стига да имате финансовата възможност. Пръстените, колиетата, гривните и обеците са сред най-желаните бижута, така че действайте. Подберете красиви камъни и оригинална изработка, за да докажете на любимата си колко много я обичате.

3. Техника – дамите обичат новите джаджи, като мобилни телефони, таблети или лаптопи. Те ще се зарадват на такъв дар и дълго време, ще благодарят за него.

4. Оригинален часовник – друг стандартен подарък за жена, който обаче е винаги приветстван с радостна усмивка. Естествено часовникът, трябва да бъде оригинален и да подхожда на нейния стил.

5. Модерни слънчеви очила – почти няма дама, която да не харесва слънчеви очила. Изберете добър бутик и купете очила, които да отговарят на актуалните модни тенденции. По този начин, ще демонстрирате вкус и предвидливост.

Смятам, че ако не разполагате с нужните финансови средства и едно цвете подарено от сърце, ще свърши работа. Може би звуча клиширано, но това е моето мнение и съм готова да го защитя. Подаръците са важни за нас представителките на нежния пол, но не са всичко във връзката ни.

В някоя от следващите ми статии, ще ви предложа подходящи подаръци за мъже, така че очаквайте продължението на темата, което със сигурност, ще ви бъде още по-интересно.

Пет стъпки за лесно организиране на деня

организиране на деняЗа всяка делова жена е много по лесно да бъде на ниво в работата си е като организира деня си. Някои от нас са много подредени, но има и такива жени които са много разсеяни и разхвърлени. И аз не съм от много подредените жени, но ще споделя с вас моите лесни стъпки за организиране на деня.

Едно от първите и важни неща е да подготвя дрехите и аксесоарите си още от предния ден. По този начин като стана рано сутринта всичко ще ми е под ръка и няма да губя ценно време.

Закуската е едно от важните за мен неща и никога не излизам без да закуся и да пия един хубав билков чай. И отново за да не губя ценно време подготвям закуската си още от вечерта.

Много важно за мен е да следя какво казват звездите за моята зодия. Всеки ден не пропускам да прочета хороскопа си. Сайтове има много, но аз чета зодиака си от www.astrodata.bg. За мен лично в този сайт информацията е много вярна и подробна. Това до голяма степен помага да организирам деня си.

Старая се да свършвам всичките си служебни задължения и да не работя у дома. Ако все пак се наложи прибирам всички неща в работната си чанта за да не забравя нещо на сутринта.

И не на последно място винаги приготвям аларма, която да ме събуди. В противен случай има голяма вероятност да закъснея за работа. Спазвайки тези основни насоки съм винаги в кондиция за работа.