Month: August 2018

 • Красотата на бременността

  Красотата на бременността

  Бременността е даденост на жената, която я прави красива, мила и добра. Тя преминава понякога сложно и трудно, но винаги е желана и чакана. Бременната жена не само, че не губи красотата си, а още повече сияе. Продължава да работи, да се весели с приятели и да се занимава с всичко, което я радва.

 • Разширете пространството с усвояване на тераси

  Разширете пространството с усвояване на тераси

  За да постигнете по-голяма площ в малкото жилище може да добавите площта от терасата към някоя от стаите или просто да оформите кът за почивка в нея. За да се защитят терасите от влиянието на климатичните условия е необходимо да се остъклят и изолира. Всички мероприятия, като зидане, остъкляване са насочени към усвояване на тераси.

 • За дома ни – практични и красиви килими

  За дома ни – практични и красиви килими

  Интериорът на помещението се допълва от килимите. Правилният им избор е възможност да се радвате на красиво творение на човешките ръце. Например, ръчно тъканите изделия са истинска украса и се вписват във всеки стил.

 • Ремонт на покриви – отговорна и трудна задача

  Ремонт на покриви – отговорна и трудна задача

  Поддържане на покрива в добро състояние е отговорност на собственика или собствениците, когато говорим за големи жилищни сгради. Ремонт на покриви се налага преди всичко заради дългогодишното им ползване. В продължение на години се нарушава целостта на покрива – разместени или счупени керемиди, повредена конструкция. Повреди на покривите може да настъпят и в резултат на…

 • Яхти втора ръка – изгодно качество

  Яхти втора ръка – изгодно качество

  Продажбата на яхти втора ръка е изгодна оферта за хората, които не могат да си позволят да си купят нова. Предложенията са много по видове и модели, което позволява на клиента да се снабди с желания плавателен съд за бюджета, заделен за целта.

 • Каква е най – здравословната  разлика в годините между първото и второто дете?

  Каква е най – здравословната  разлика в годините между първото и второто дете?

  Трудно е да изчислим коя е най – подходящата разлика в годините между първото и второто дете. След като роди първата си рожба, жената има нужда от почивка и време, за да възстанови тялото и организма си. Продължителността на този процес е строго индивидуална и зависи от възрастта и ежедневието на майката.