Month: April 2021

 • Защо чистият въздух на Родопите е полезен за вас?

  Защо чистият въздух на Родопите е полезен за вас?

  Със сигурност сте забелязали как, излизайки от задушна стая на улицата, ставате като различен човек. Подобрява се здравословното състояние, връща се остротата на ума и доброто настроение и се усеща прилив на сили. Ясно е защо това се случва: в крайна сметка свежият въздух е необходим за мозъка и всяка клетка на тялото. Какви други…

 • 5 причини да си поръчате ограда от ковано желязо

  5 причини да си поръчате ограда от ковано желязо

  Оградите от ковано желязо са един доста често срещан избор в България. От една страна това е понеже те са стилни, разчупени и изглеждат много по-внушаващо, от друга е понеже ръчната изработка и усещането на кованото желязо е съвсем различно от другите вариации на ограждания.

 • Защо боята на коса пада толкова бързо – 5 причини

  Защо боята на коса пада толкова бързо – 5 причини

  Боята за коса пада бързо? Искате тя да се задържи по-дълго време? Най-сетне сте намерили точната комбинация, но бързо я губите? Не сте сигурно на какво се дължи това? В този текст ще изследваме 5-те най-големи причини защо цвета на косата ви не се задържа.

 • Купуване на бижута с промо код – как да го направим

  Купуване на бижута с промо код – как да го направим

  Когато кажем думата „бижу“, то ние несъмнено правим асоциацията с нещо скъпо, т.е. с нещо, което често се оказва на доста недостъпна цена. Тук идва и моментът, в който се замисляме дали все пак 21-ви век не може да ни предложи някакъв вариант, който да се отрази благоприятно на цената.