За мен

vanya petrovaПривет на всички бъдещи читатели на моят нов блог. Казвам се Ваня Петрова и съм родена през 1986 година. Родом съм от София, но в момента доста често пътувам, така че не мога да кажа къде точно живея. Забършила съм Икономическия университет във Варна.

Там прекарах едни от най-хубавите си години и намерих едни от най-добрите си приятели. В момента работя като консултант в офис за застраховки. Ненормираното ми време ми позволява да се впускам в любимото ми хоби а именно пътуването.

Обожавам да обикалям чужди места и да се запознавам с културата на различни страни. По този начин се обогатявам духовно а и събирам впечатления, които скоро ще изложа в новият ми блог, който предстои да вазвивам.

Много обичам животните и това си личи по броя, които отглеждам. Куче мопс на име Хари, огромен аквариум с риби и малък гризач на име Джоли. Аз съм екстремна личност и обичам винаги да се занимавам с нещо ново. Падам си по екстремните спортове и винаги когато имам възможност ги практикувам. Едни от любимите са ми сърфът, сноубордът и скачането с бънджи.

Изключително много ще се радвам ако ви допаднат темите, които ще намерите в блогът ми. Ще очаквам и вашите мнения и забележки (ако има такива) за да бъде още по полезна на всеки един от читателите ми.

Моите социални профили:

Коментари

One response to “За мен”

  1. Radostin Avatar
    Radostin

    Здравейте
    Предлагате ли гетс блокинг или платен такъв.

    Благодаря за отговора 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *