Вертикален фризер втора употреба

Преглед на пазара на вертикални фризери

В тази статия се фокусираме върху пазара на вертикални фризери. Ще разгледаме най-популярните модели и техните функции, за да подпомогнем вашия избор.

Конвертируем фризер Insignia

Вертикалния конвертируем фризер Insignia е отличен избор за тези, които искат да запазят нетрайните си храни студени за по-дълго време. Този фризер се предлага с голям интериор и разполага с люлееща се врата, която улеснява достъпа до съдържанието на фризера. Освен това, има предупреждение за отворена врата за предотвратяване на нежелано размразяване. Купуването на този фризер от онлайн магазин ще ви спести време и пари, като избегне неприятностите по разопаковането, изхвърлянето и транспортирането на уреда.

Изправен фризер без замръзване на Samsung

Изправеният фризер без замръзване на Samsung има голям капацитет за съхранение и компактен дизайн, което го прави лесен за маневриране във вашата кухня. Има общ капацитет от 315 литра и може да побере до 17 торби с храна. Този фризер има функция No Frost, която помага да се предотврати натрупването на скреж, а също така има функция за бързо замразяване, която заключва вкуса и хранителните вещества на вашите замразени продукти.

Вертикален фризер втора употреба - снимка

Този компактен изправен фризер е изработен от неръждаема стомана и разполага с 4,7 кубически фута вътрешно пространство за съхранение и два плъзгащи се рафта. Той също така разполага с вградено LED осветление и цифров термостат на плочата. Проектиран да бъде лесен за почистване, този фризер без замръзване е лесен за поддръжка. В цената на фризера е включена ключалка, която е полезна, ако трябва да съхранявате предмети, чувствителни към миризми.

FUF17DLRWW на GE

Вертикалният фризер GE FUF17DLRWW 33 разполага с голям  капацитет, регулируеми рафтове за замразяване и звукова аларма за температура. Други функции включват турбо замразяване и LED вътрешно осветление. Външен електронен контрол на температурата също е опция.

Вертикалният фризер GE FUF17DLRWW разполага с работа без замръзване, лесни за използване контроли на вратата и най-голямото използваемо вътрешно пространство. Плоският под и липсата на изпъкналост на компресора прави изправените фризери безопасен вариант. Други характеристики включват три чекмеджета и два регулируеми стъклени рафта. Освен това има вградена брава и е предназначена за свободно стоящ монтаж.

Вертикални фризери

Серията K Elite/Super на Maytag

Вертикалните фризери от серията K Elite/Super са специално проектирани за биологично, фармацевтично и диагностично съхранение. Уникалният дизайн на фризера елиминира размразяването и минимизира температурните колебания. Фризерът също има функция, която записва съхраняваните артикули и тяхното влизане и излизане. Той също така може да се похвали с водещ в индустрията капацитет на замразяване. За разлика от други фризери, серията K Elite/Super може да се побере под всяка работна маса или плот.

Вертикален фризер втора употреба – да или не?

Ако ви предстои покупка, вероятно сте се чудили дали си заслужават вертикални фризери втора ръка. Всъщност, има много магазини, които предлага изключително запазени и отлично работещи домакински уреди на достъпни цени. Един от най-предпочитаните такива от потребителите е Relaxbg, които освен че ще ви предоставят качествени уреди, могат да ви консултират по всеки въпрос, който ви интересува.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *