Автомобилна диагностика при пътна помощ

Цялостната диагностика на автомобила дава възможност да се определи общото техническо състояние на компоненти, възли и системи, да се поддържа тяхната производителност на необходимото ниво, бързо и точно да се открият причините за повреди и бързо да се отстранят.

Ако Ви се наложи на пътя най-добре е да повикате пътна помощ за диагностика на място или извозването на по-безопасно място или сервиз.

Благодарение на диагностичното оборудване ще бъде възможно да се отстрани неизправността в началния етап и да се предотврати повредата на други компоненти, което в бъдеще ще изисква скъпи ремонти.

За да поръчате услуга за извършване на проверка при спазване на всички изисквания, моля свържете се с нас.

В случай на повреда на камион по време на пътуване, собственикът му винаги търпи сериозни загуби. Ето защо е много важно камионът да бъде ремонтиран възможно най-скоро. Ако водачът не може да реши проблема сам, имате две възможности.

Първо поръчайте товарен евакуатор и доставете превозното средство до сервиза. Отнема много време и пари.

Вторият вариант е да се обадите на екип за ремонт на камиони на място. Това е най-печелившият и бърз начин за решаване на проблема. Повече от десет години, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, ние предоставяме техническа помощ на камиони на пътя при всякакви извънредни ситуации. Обадете ни се!

Ще разрешим всеки проблем с ремонта на камиони с посещение на мястото на повреда.

Проблемите с авто електротехник винаги се случват в най-неподходящия момент. Тракторът спира да стартира, осветлението на ремаркето изгасва, кутията не сменя предавките и т.н.

Вероятно всеки шофьор на камион е срещал това по време на пътуване. Неизправността на търговските превозни средства винаги носи осезаеми загуби за собственика му. И ако колата се повреди на магистралата, това допълнително влошава ситуацията, защото товарен евакуатор струва космически пари.

Повече от 10 години предоставяме услуги за ремонт на електрически автомобили на камиони, автобуси и ремаркета в София и Софийска област. Нашите майстори ще разрешат почти всеки проблем, свързан с електрическа техника на камион, точно на мястото на повреда в най-кратки срокове.

Много често повреда на автомобила се случва на пътя и далеч от автосервиз. Проблемите могат да бъдат различни. Например, зъбен ремък или алтернаторът се е счупил, спукана гума, тръбата на охладителната течност е спукана, спирачките са изчезнали, лагерът се е срутил, рамото на окачването се е счупило и т.н.

След такива неизправности е невъзможно да се управлява кола. Отнема време и допълнителни разходи, за да достави колата до сервиза. Като правило почти всеки проблем с колата може да бъде решен на място. Следователно, не бързайте да евакуирате автомобила в автосервиз за ремонт на двигател, окачване, окачване и спирачни системи, автомеханик ще ремонтира колата на пътя.

Неизправността на търговските превозни средства винаги носи осезаеми загуби за техните собственици, така че ремонтите трябва да се извършат възможно най-скоро.

Доставката на камиони и друго едрогабаритно оборудване за обслужване изисква много време и разходи. И ако камионът се повреди на магистралата, тогава разходите за евакуация до автосервиз ще струват много пари, така че е препоръчително да се обадите на бригадира до мястото на повредата, за да определите тежестта на неизправността, да оцените разходите за работа и, ако е възможно, да ремонтирате колата.

Предлагаме ви услуги за компютърна диагностика за трактори и автобуси с пътуване до всяка област София и Софийска област и Югопазадна България.

Извършваме професионална диагностика на коли, камиони и автобуси, както чуждестранни (MERCEDES (MERCEDES), MAN (MAN), IVECO (IVECO), SCANIA (SCANIA), RENAULT (RENO), VOLVO (VOLVO), DAF (DAF) и др. ) и вътрешно (KAMAZ, MAZ, PAZ) производство .

Цялата работа по диагностика и ремонт на камиони и автобуси се извършва от майстори с богат опит в областта на обслужването на търговски превозни средства.

Диагностиката се извършва само на професионално оборудване, а в някои случаи и от дилърски скенери за камиони.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *