Апартаменти и къщи в Австрия

Висококачествени къщи и апартаменти в Австрия; Скритите скъпоценни камъни на Нойкирхен & Обергургъл

Алпийските ски имоти в Австрия са уникално разположени, за да комбинират години на традиционно жилищно строителство и дървени къщи, с най-модерна ски инфраструктура на апартаменти с амбицията да предоставят на всички потребители на курортите възможно най-доброто изживяване.

Австрия е едно от най-високо оценените места за ски и това не е изненада. Страната е добре известна с това, че инвестира повече в своите алпийски курорти от всяка друга държава, като е първата страна, която въведе отопляеми седалки на ски лифтовете, както и инвестира огромни суми от година на година в курортна инфраструктура и машини за снегопочистване.

Поради това висококачествените апартаменти и къщи в и около Алпийска Австрия могат да бъдат трудни за намиране. Въпреки това, все още има няколко скрити скъпоценни камъка, за които експертите знаят, където традицията се среща с иновациите, а цените на имотите са все още ниски. Което означава, че хората могат да се възползват изгодно и да се насладят на алпийския пейзаж и дейности от комфорта на собствения си дом. Ето двата курорта за предстаяне и двата, в които най-много бихме препоръчали да инвестирате.

Нойкирхен

Нойкирхен е малко историческо село, разположено на около час и половина от летището в Залцбург. Селото има достъп до над 380 км ски през зимата, но е привлекателно през цялата година с много пешеходни пътеки и пътеки за разходка сред живописна природа.

В селото има както апартаменти, така и горски къщи, всички от които имат лесен достъп до ски лифтовете и друга инфраструктура, с планове за спа център, басейн и ресторант, които трябва са завършени до Коледа 2019 г. ——

Обергургъл

Друго малко, историческо село, което има отлични данни за ски съоръжения, курортът в Obergurgl е домакин на чуждестранни туристи повече от 60 години. Това означава, че цялата област е добре обслужвана за туристи през цялата година. Тяхната лифтова инфраструктура може да транспортира приблизително 45 000 скиори на час, което означава, че никога няма дълги опашки, дори в разгара на сезона, а целият курорт е със 100% снежна покривка.

Тази зона получава много повече туристи и сезонни посетители от Нойкирхен, което я прави по-подходяща за тези, които се наслаждават на оживлението, създават нови приятели и срещат хора с подобно на техните интереси, докато се наслаждават на времето си на ски. Курортът с 400 души местно население, посреща около 80 000 скиори всяка зима, което означава, че населението може да нарасне до 200 пъти! Поради това имотите, апартаменти и къщи за продажба, около този район са склонни да изчезват бързо, така че си струва да ги купите, докато има останал имот!

Брокерите сме посветени на намирането на нашите клиенти само най-добрите австрийски алпийски апартаменти и къщи за продажба. Те гарантират, че ще ви преведат през целия процес на закупуване, както и ще ви помогнат с превода и чуждите закони и разпоредби, улеснявайки търговията с имоти я правим възможно най-проста и лесна.


Posted

in

by

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *