И пищните дами са красиви в макси панталони


Макси панталоните са практична дреха и при правилно съчетаване с тениска или блуза се оформя красив тоалет. Най-привлекателни са панталоните с голям размер, изработени от естествена материя. Предлаганите модели са разнообразни, изпълнени от добри дизайнери и съобразени със структурата на закръглените дами.

Панталони от еластичен трикотаж са подходящи за дами с малко завишено тегло, а така също и стилни джинси. Закръглените дами трябва да се съобразят със структурата на тялото си при избор на макси панталони. За предпочитане са класическите прави изделия. Правият панталон видимо удължава структурата и предава приятен силует.

Необходимо е да се обърне внимание на цвета и щампите. За предпочитане са пастелните цветове и малки щампи. Трикотажните изделия осигуряват добра пропорция на тялото. За предпочитане са леките материи, защото плътните предават обем. Когато към памучния плат се добави ликра, то панталонът, ушит от такъв плат, е много подходящ за дамите с размер плюс. Правилно избраните макси панталони скриват излишните килограми и визуално предават на силуета височина. За лятото леките материи са за предпочитане, но за студените дни трябва много внимателно да се подбира материята. Желателно е да са от меки вълнени платове, които не предават допълнителен обем.

За добрата визия на пищната дама допринася преди всичко правилно избрания модел и размер. Много широките модели влошават външния вид и имат обратен ефект върху визията на дамата. При избор на панталон от голямата номерация е необходимо да се обърне внимание какви точно части от тялото желаете да замаскирате и кои да почертаете. Това всъщност трябва да се спазва при всички макси дрехи.
Дамите с натрупани килограми по корема и около талията трябва да предпочитат макси панталони с висока талия. Така ще се оформи съвременен стил и ще се предаде елегантност на фигурата.

Цветовата гама, която може да задоволи закръглените дами не се ограничава само в тъмните цветове. Предлагат се изделия в пастелни цветове, което позволява на дамите да са актуални и красиви. Много е важно да се избере подходящ модел, размер и разцветка, което ще гарантира самочувствието на пищната дама.

За да не си губите времето по магазините, може да разгледате предложенията на различните онлайн магазини за макси мода. Това ще ви направи избора приятен, защото в каталозите ще откриете много модерни и стилни предложения на макси панталони.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *