Евтини и маркови дрехи онлайн

drehi-22Лятото още не е свършило и както се очертава ще бъде дълго и хубавото време ще продължи дори и през септември. В тази връзка няма как да останете безразлични към новите предложения за маркови дрехи втора ръка online и да откриете своята нова уникална находка. Бялото все още присъства сред модните облекла и също като лятото няма изгледи скоро да си тръгне. Затова задължително трябва да се сдобиете с бяла тениска, туника или рокля, при това маркови и качествени.

Дрехите в бял цвят са предпочитани в края на летния сезон много повече отколкото в началото или по средата. И знаете ли защо? Защото подчертават морския тен и няма две мнения по този въпрос. Белите дрехи предават спокойно и стилно излъчване. Те са подходящи за всякакви ситуации и всякакви места. Бялото е символ на чистота и нежност. Винаги излъчва свежест. Можете да ги носите през както деня на плаж, ако сте на работа в офиса, така и вечерта, независимо къде отивате.Ето някои стилни модни предложения:

Може да изберете рокля или панталон за свободното си време. Сред маркови дрехи втора ръка online се предлагат най-разнообразни уникални модели. Изберете кройка според фигурата си, която да ви пасва най-добре. Може да изберете както макси дължина, така и мини. Важното е да подчертаете красотата и женствеността си.

Ако сте романтична натура, заложете на бяла дълга рокля или пола в бохо стил. За повече романтика сплетете косите си, вмъкнете някое цвете или сложете венец. Можете да разгледате и предложенията от дамски туники, които са невероятно красиви и романтични.

За делови стил има няколко варианта. Ако работите в офис, където дрес кодът е строг, заложете на бяла пола тип молив или прав панталон и комбинирайте с бяла риза на тънки райета.

И още две комбинации като идея- едната от дълга пола с романтична блуза, а другата с по-строга тип мъжка риза.

 


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *