Ето къде избрах PVC дограмата за моя дом

Реших да сменя старата мизерна дограма, защото вече ми беше писнало да гледам ръждясалата й фасада и отидох в София, за да си купя нова PVC дограма. Аз в момента живея от скоро в района на Бистрица, така че центъра на София ми е на 15-20 минути път, така че се качих на колата и тръгнах в посока София.

Защо си купих PVC дограма от София?

пвц дограми за моя дом

Причината е много проста – София е най-големият град на територията на България и тук имам много по-голям избор, отколкото в който и да е друг град в геополитическите рамки на българската държава.

Понеже в София живеят около два милиона души, там има и много фирми, които да обслужват нуждите на това огромно население. Доста от фирмите в района на София се занимават с търговия, други с услуги, а трети с производство на различни продукти.

Мен ме интересуваха единствено фирмите, които се занимават с търговия, производство и монтаж на алуминиеви, дървени и PVC дограми. Бях си наумила, че ще взема дървена дограма, но в последствие си промених мнението.

Оказа се, че дървените дограми не само са скъпи, а и имат по-лоши свойства – това ми обясниха компотентни служители в офисите на няколко фирми, които се занимават с дейност, свързана с търговия и монтаж на дограми.

Фирмата, на която се спрях, е Стройинвест ООД. Те ми предложиха PVC дограма, която не само се вписва в дизайна на моя дом, а и има страхотни технически характеристики, да не говорим, че и цената беше супер.

Знаете ли, че сертифицираните PVC дограми могат да отблъснат дори мълния, защото имат специални магнитни полето, които се активират, когато ги доближат активни електрони? Аз не знаех – всъщност дори не мога да го обясня както трябва, защото не разбирам от тези неща, но факт е, че останах доволна от обслужването и от купената от мен PVC дограма.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *