Какви обувки да носим?

mes copyПрез топлите летни дни стъпалата ни са изложени на риск от травми и затова е хубаво да редуваме обувките- един път плоски подметки, друг път по-високи.

По принцип обувките с равни подметки са универсални и могат да се носят на всичко. Тази година моделите са изключително ефектни, с много декорации като ресни, каишки, камъни и т. н. Дизайнерите са се погрижили наистина много, както за удобството, така и за красотата и доброто настроение. Тези обувки са най- доброто решение за почивка на краката от високите токове.

Равните обувки, като всички останали, си имат и своите недостатъци. За съжаление те не стоят добре на широки стъпала и големи прасци, както и напо- нисичките и по- пълничките дами. Освен това са подходящи повече за ежедневието, отколкото за някой специален случай, тъй като изглеждат доста младежки. Така че, ако искате да сте по- елегантни, е по- добре да заложите на обувки с токове или по- високи подметки, както и такива с платформи. Един елегантен и по- изискан тоалет не върви с ниски обувки.

Този сезон доста актуални отново са обувките и сандалите с платформа. Тези модели са изключително удобни за носене, правят фигурата да изглежда доста по- висока и стройна. На мода се завръщат и гладиаторските сандали, които според мен би трябвало да се наричат по друг по- начин, тъй като самото им наименование е доста грубо, а те се съчетават изключително идеално със свободния бохемски стил и някои модели стоят невероятно нежно на краката.

Запо- елегантните дами се предлагат интересни модели дамски обувки и сандали с токове с безброй каишки около глезена или до коляното. Стоят еднакво добре както на пола, така и на панталон.

Това е само малка част от новите предложения този сезон, но както всяка година, така и тази те ще задоволят всеки един вкус и стил.

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *