Какво ще обличат жените през 2016?

женитеМодните тенденции за 2016 според седмицата на модата в Милано

Дрехи с подчертаваща женственост, леки, райета и решения: директни препратки от седмицата на модата в Милано. Аксесоари, които са в тон с решенията, без да контрастират и завръщане към познати форми, но с различен поглед. Мода с естествен стремеж към природата.

Както всяка година през есента, най-големите имена в модата се събират в Милано и без церемонии определят тенденциите за идващата година. Седмицата на модата в столицата на модата ясно зададе очертанията, рамките, нюансите и решенията, с които ще се ползват дамите и господата с интерес във висшата мода.

Повечето стилисти предлагат облекло, което подчертава женствеността, с много леки и ефирни дрехи, извеждащи на показ женската чувственост.

Огромен избор на облекла от форми и решения: отново на показ е райето и геометрията. Но не става въпрос за класическото райе: наблюдават се различни дълбочини между райето, сближени от геометрични разрези в асиметрични форми, които нарушават хармонията позната на класическите решения с райе.

2016 ще бъде годината на флоралните мотиви, които успешно са вплетени със споменатите нови решения за райето и геометричните форми.

Черното и бялото никога не залязват, но основен цвят с доминиращ характер за 2016 ще бъде розовият кварц. Ще се срещат често и решения в по-топлите тоналности на златото.

По-агресивните модни намеци идват с: решения на петна, или извивки с топли и студени цветове вплетени заедно, с чисти разрези и подкрепени от високи токчета.

Обувките и чантите са аксесоарите заслужаващи внимание. Като чантите следват тенденциите в облеклото: геометрични форми и райе. Залага се на допълнително място за прибиране на багаж и като цяло има тенденции към увеличаване на обемността.

Докато при обувките има по разнообразни решения: от познатите високи токчета, до по-малко агресивна стилистика; отворени обувки с коланче за глезените, ниски сандали и дори стилни пантофи.

Обеците връщат славата си на основен моден аксесоар и това ги извежда на показ, затова повечето колекции показват maxi решения.

Повече на: http://e-alexandra.com/


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *