Как да закупим български книги в Америка

Преди е било трудно да се закупят български книги в Америка, но това вече не е така с помощта на сайта БългаранЪ.Сега вече, благодарение на него всеки един любител на българската литература живеещ в САЩ ще може да се наслади на любимите си произведения написани на български език .БългаранЪ е онлайн магазин, чрез който всички българи живеещи извън пределите на страната ни могат да си набавят не само  българска и световна литература на български език, но и още на 45 000 продукта включващи носии, дрехи с българска шевица,образувателни детски книжки, учебници за всяка степен и всеки клас и още много други произведени в България продукта.

БългаранЪ предлага огромно разнообразие от книги, които в тяхния сайт можете да намерите разделени по жанрове. Всеки ден се добавят нови и нови български продукти, които благодарение на магазина ще могат да достигнат до вас, без значение в коя част на света се намирате.Но това не е всичко, както всички знаем определени автори са доста търсени и понякога техните книги се разпродават за часове. В магазина могат да бъдат открити както най-новите книги на пазара, така и старите, но дори да не намерите търсеното за вас произведение вие можете да се свържете с БългаранЪ за да ги запитате дали е възможно да открият търсеното от вас заглавие.

Разбира се магазинът разполога и с голяма колекция книжки и за най-малките. Всички знаем колко важно е за нас децата ни да четат и пишат на български език без значение дали ще израстнат извън странта или не. Колекцията включва огромно разнообразие както от български, така и от чуждестранни автори, а всички книжки са написани на български. Всяка една поръчка се обработва след което бива грижливо опакована, за да може да бъде получена от вас непокътната,въпреки хилядите километри, които е пропътувала.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *