Как да съблазним желания мъж?

sulaznqvaneПри положение, че искате да съблазните мъжа на мечтите си е необходимо да поработите по въпроса. Всяка жена има своите хитрини, но аз ще ви предложа няколко интересни начина, по които да привлечете вниманието към вас. Описаните методи в статията се базират на личен опит и съществува някаква възможност, те да не проработят във вашия случай.

Заложете на визията

От векове насам мъжете държат на сексапила и го оценяват високо. Да бъдеш секси, не означава да спазваш някаква определена диета или да носиш дадена марка дрехи, а по-скоро да покажеш най-очарователните черти от тялото си. Подчертавайки последните, вие ще попаднете в полезрението на мачовците.
В случай, че имате хубава коса, демонстрирайте я. Ако залагате на краката си, покажете ги и не се притеснявайте от консервативните мнения на този или онзи. Естествено сексапила не е равен на пълно разголване и се отнася до акцентиране върху определени телесни части.

Не слагайте прекалено силен лак, който се набива на очи. Това е проява на лош вкус и едва ли не задължава човека до вас. Когато използвате грим подчертайте очите и веждите, не употребявайте сенки, които подлежат на разтичане и действат отрицателно в редица ситуации. Гланцът за устни е едно разумно решение за всяка млада жена, която знае как да флиртува.

Характер

Обикновено ние жените обичаме да разказваме за бивши гаджета и връзки. Това е най-голямата грешка, която може да направите, ако искате да съблазните желания мъж. Той е дошъл да се види с вас и очаква внимание върху неговата персона, а не любовни истории от миналото ви. Малките комплименти относно работата, хобито или визията на вашия партньор, ще го накарат да ви желае още по-силно.
Гледайте мъжа да не разбере, че го искате на всяка цена. По-голямата част от представителите на силния пол предпочита труднодостъпните жени, бъдете такава но не прекалявайте. Надявам се, да съм помогнала и ви желая да плените бленувания мачо.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

One response to “Как да съблазним желания мъж?”

  1. Hristo Kyosev Avatar
    Hristo Kyosev

    Съгласен съм, но има и мъже, които по-лесно се отпускат, когато момичето срещу тях им помогне. Това важи, ако наистина момчето харесва момичето.
    п.с. Поне при мен е така.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *