Кашмирени пуловери за мъже и за жени

Когато темата е луксозно облекло и студен сезон, няма как да не се сетим за кашмирените пуловери, които властват над всичко през есента и зимата. Вярно е, че това са по-скъпи модели, но е вярно, че те са луксозно облекло с много стил, финес и моден заряд. Един кашмирен пуловер за мъже или за жени може да бъде отличен избор за най-различни ситуации, които изискват премерена елегантност.

Ще започнем с дамските модели хит за тази есен. Първата основна цел на кашмирените пуловери е да останете на топло и в същото време да се чувствате екстравагантни. Затова моделите при дамите са малко по-раздвижени като украса. Обаче сред много популярните тази есен са черните кашмирени пуловери  с висока яка изчистени от украса, те се съчетават много умело с цветни или шарени панталони.

Светлите кашмирени пуловери също са на мода, като те са в бяло, светло розово, много светло бежово. Можете да ги носите с дънки или с права пола. Сивите цветове също са много продуктивни що се отнася до кашмирените пуловери за дами, много популярен модел от тях е този от две асиметрични части, които се свързват в предната част на пуловера. Интересно че кичозните украшения също вървят при дамските модели тази есен, много разпространени са тези с леопардови или тигрови елементи.

Мъжките кашмирени пуловери обаче са чист елегантност. Там няма толкова голямо разнообразие на украсата, но пък цветовете си заслужават. Можете да намерите много изискани модели в светло сиво, да минете през бежово и светло кафяво и от един път да се озовете в приглушеното червено. Сините модели също са много разпространени, като самата материя укротява силата на излъчването на по-ярките цветове и позволява тази прочува елегантност за която говорим.

Кашмирените пуловери за мъже и за жени са инвестиция в модния ви гардероб, за да се чувствате сигурни, естествени и много стилни. Инвестицията си заслужава.

Източник: http://inisess-shop.com/


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *