Кой ще спечели 5000 лева от www.Notebook.bg и Acer

Здравейте, отдавна не бях писала в блога си.

Преди 2 месеца съобщих за новото SEO състезание под наслов “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”.

Ето как неусетно минаха 2 месеца. През тези 2 месеца ако сте наблюдавали по-задълбочено състезанието сте могли да забележите различни тактики и стратегии за по-успешно позициониране.

Това, което аз забелязвам е голяма бройка SEO специалисти и малко SEO експерти. Навярно разбрахте какво имам предвид.

seo надпревара

Прави ми силно впечатление публикацията на Андрей в Wickeble.com. За разлика от всички други публикации, които се появиха в състезанието – тази катери все по-нагоре, вместо да пада надолу. Поне това забелязах на другите публикации от блогъри. Изглежда не само авторитета на домейна играят роля, но и цялото качество на самия сайт.

Силни симпатии също така ми правят Задругата. Още от самото начало те тръгнаха доста бавно с техният проект acer-notebookbg.com. Вижда се обаче, че сайта им бавно, но сигурно набира скорост и може би е въпрос на време да наберат такава инерция, че никой да не може да ги спре. Ще видим дали това ще се случи.

И така… кой ще спечели 5000 лева? На този въпрос предстои да дадем отговор най-рано на 15-ти декемви, когато е края на състезанието.

Дотогава могат да се случат много неочаквани събития, като например Google да пуснат поредния си пингвин, който да опасе половината от сайтовете на участниците. Знае ли човек? Може след време освен връзките, Google да наказват и за липсва на качествен уеб дизайн или липса на обособени лендинг страници.

Ще продължа да следя състезанието отблизо и ще направя още няколко анализа до края му.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *