Лентови сифони за баня

moderna banyaСъвременните  лентови сифони и структури за вграждане придават много по- привлекателен, по- естетичен и завършен вид  на банята и я правят по- модерна.

С лентовите сифони няма нужда олочките да се оформят допълнително, за да се напаснат около кръгъл сифон, тъй като лентовияят сифон се съчетава идеално с тях.

Лентови сифони се монтират на пода, като се свързват се с канала на банята и са готови за употреба.  Мтериалите, от които се изработват са различни. Едни от най- разпространените са пластмасовите и тези от неръждаема сромана. Вторите са малко по- скъпи, а пластмасовите са достъпни за всеки джоб. Цените им варират в зависимост от производителите.

Подходящо е лентовите сифони да се вграждат в ъглите на банята или ако има душ кабина, най- добре е перпендикулярно на стъклата й. На пода се прави подходящ наклон, за да се оттича по- добре водата. При отлично изпълнение лентовите сифони ще придадат на банята един съвсем нов облик.

Решетките на лентовите сифони се предлагат в най- различни форми и фигури. Те могат да бъдат кръгли, квадратни, триъгълни, под формата на всякакви геометрични фигури, дори и под формата на цвете. Изборът на лентови сифони зависи от предпочитанията, но най- вече от плочките на банята, техния цвят и шарки.

Ако вашата баня има душ кабина, заложете на лентови сифони, които да съчетаете с плочките и по този начин със сигурност ще придадете една по- красива подова настилка.  В зависимост от помещението, те могат да бъдат както ъглови, така и овални, за да бъде то по- красиво и екстравагантно. Лентовите сифони не само че предоставят изключителни удобства, но и са красива гледка. В сравнение със структурите за вграждане, лентовите сифони се виждат, но са радост за очите.  Банята е едно от най- важните помещения във всеки дом, а лентовите сифони я правят комфортна и да изглежда модерна.

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *