Мечета от 3d рози: Нова тенденция в услугите за доставка на цветя

Какво е дълбокото значение на този конкретен подарък?

Факт е, че цветята от фоамиран не са способни да изсъхват и в същото време е лесно да се грижите за тях по отношение на премахването на прах от тях, тоест не можете да ги наречете класически прахоуловител.

Защо мечка база? Предполагам, че това е най-популярната играчка в Европа. Смята се, че всяко момиче мечтае за такъв подарък.

Необичаен, добре дошъл подарък за близки и любими хора – мече от 3d рози.

Мече от рози, което е изработено от изкуствени цветя, само набира популярност, предизвиква море от наслада и изненада на получателя. Може да бъде подалено на Свети Валентин, за пролетния празник на 8 март, на Деня на майката, на имен ден и на други тържества.

Този подарък включва две изненади наведнъж: букет от рози и сладко нежно животинче. И възрастните, и децата обичат приказнато мече Теди. Дизайнерите са го възпроизвели под формата на сладка играчка, сега всеки може да го поръча в магазин за цветя.

Ръчно, изработените мечета от рози имат редица характеристики:

Те са направени от 500-800 латексни рози от фоамиран (пластмасов велур). На външен вид те приличат на естествени живи пъпки;

Майсторът ръчно залепва всяко цветче към основата – лека, почти безтегловна форма, изработена от полистирол;

Пъпките се залепват плътно една за друга, така че да няма празнини между тях. Създава усещането, че това е истински розов храст с формата на мече.

Латексът, от който е направена играчката, не причинява алергии, той е безопасен за хората и е в състояние да запази първоначалния си вид в продължение на дълги години. Материалът е преминал дерматологичен контрол, това се потвърждава от съответните сертификати за качество.

Това е произведение на изкуството, изработено от опитни майстори, които влагат душа, умения и таланта си в създаването на мечето. Продуктите са украсени с панделки с различни нюанси или сърца, различават се по размер и цвят, външен вид.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *