Научете се на стил

Забелязали ли сте, че някои хора са толкова забележителни, не защото дрехите им са красиви, а защото имат нещо, което ги прави различни от останалите? Те просто озаряват, когато ги видиш. И се чудите на какво се дължи това, защо и вие не сте като тях? Отговорът е много прост- това се дължи на тяхното очарование, на маниерите им, усмивката, тоалетът сякаш им е по поръчка.  Всичко това се нарича стил.

Стилът не е само актуални drehi kapereмаркови дрехи и обувки, модерна прическа или екстравагантни бижута. Той е преди всичко въпрос на вътрешно усещане. Не се учи. Всеки може да го притежава, но не всеки знае как да го използва.

Всяка една жена иска да привлича погледите на околните, да бъде красива, да бъде желана. Не е нужно да приличате на някоя известна личност. Не трябва да копирате другите. Точно тези неща трябва да избягвате. Стилът е онова нещо, което ви прави уникални, различни и единствени, каквито всъщност сте. Затова винаги бъдете себе си.

Няма значение колко перфектна фигура имате, или колко скъпи са дрехите ви, защото ако вървите с наведена глава или се притеснявате, то нямате необходимото самочувствие, а тогава нямате и стил. Това е основното правило за всеки стил. По- важно е как се чувствате вие.
Бъдете уверени в себе си. Харесвайте се. Обичайте се. Харесвайте тялото си. Обличайте тези дрехи, които ви стоят идеално, а не онези модерните. Не прикривайте недостатъците си с тежки гримове. Понякога един недостатък може да се окаже вашия чар и точно това да ви открои от другите, да ви направи уникални и забележими. Колкото сте по- естествени, толкова по- добре.
Не е задължително да сте кукла Барби или да приличате на Анджелина Джоли. Бъдете това, което сте. Покажете на другите, че сте красива. Усмихвайте се. Уважавайте се. Ходете изправени с вдигната глава. Само тогава ще ви забележат.


Posted

in

by

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *