Неделен брънч вкъщи

Доставка на храна
Доставка на храна

Неделята е от онези противоречиви дни, в които не знаеш дали да се радваш, че можеш да мързелуваш цял ден, или да ти е кофти, че всъщност идва понеделник. При всички положения, неделята е време за релакс. В този ред на мисли, едно от любимите ми неща е именно дълъг неделен брънч. Никой не обича да става рано сутрин уикенда, нито пък да се трябва да се занимава с домакинска работа. Аз лично съм намерила решение на всичко това и просто поръчвам храната онлайн още докато съм в леглото дори. Докато поръчката ми пристигне, имам точно време да сложа нещо удобно, да си измия зъбите и направя кафето. Все пак друго си е да ти замирише на кафе сутринта.

Чашата ми с кафе е вече пълна, точно се настанявам  пред телевизора, за да пусна някое сутришно предаване и на вратата ми се звъни. Точно навреме пристига поръчката ми на вкусна багета и свежа салата. Дългите и обилни закусни не мога да скрия, че са ми любими. И така се отдавам на пълно блаженство!

Определено препоръчвам, ако и вие като мен имате претоварена седмица и само кратък уикенд за почивка, да се поглезите с лесен неделен брънч вкъщи. Аз лично ползвам foodpanda, за поръчка на храна не само през уикендите, ако трябва да съм честна. Сайтът им ми се струва супер лесен и удобен, както и опцията първо да зададеш адреса си и след това да избираш ресторанта, е доста добра. Тъй като ми се е случвало преди да прекарам 10 минути, избирайки ресторант, и накрая да се окаже, че не доставя до вкъщи. Друго предимство за мен е, че можеш да поръчаш лесно и от телефона, тъй като имат доста добро мобилно приложение. В случай, че се интересувате можете да го изтеглите тук за Iphone и тук за ползващите Android.

Това е от мен относно неделното ми мързелуване, работната седмица пак започна и оставам с очакването на следващия брънч!


Posted

in

by

Tags:

Коментари

One response to “Неделен брънч вкъщи”

  1. Hristo Kyosev Avatar
    Hristo Kyosev

    Звучи прекрасно, представям си как ще звучи от нежният ти глас.
    П.С. 06:37 @–}-}–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *