Без ежедневни проблеми със смяна на щрангове


Многото проблеми, създадени от старите метални тръби са ясни на всеки собственик на жилище в стара кооперация. Наличието на пукнатини по тръбите често е причина за течове, а водата стига много бавно до високите етажи. Канализацията често има проблеми заради натрупалата се ръжда във вътрешността на тръбите. Всички тези проблеми се решават със смяна на щранговете.

Това е ремонт, който изисква опитни работници и може да се направи от фирма за ВиК услуги. Тези фирми разполагат с добри професионалисти, съвременно техническо оборудване и опит в тази дейност. Подходящ изпълнител за смяна на щрангове ще намерите много лесно с помощта на търсачката в интернет. Предложенията в интернет са много, което изисква от вас внимателно да разгледате различните предложения, да прочетете мнения на клиенти. Сравнете предлаганите цени и услугите за тях.

За да се направи цялостна смяна на хоризонталните и вертикални тръби и се осигурят нови тръби от абонатната станция до последния етаж е нужно решение на общото събрание на собствениците. Всеки собственик трябва отговорно да се отнесе към този ремонт, защото това е в името на сигурността на системите за водоснабдяване и канализация. Цялостната смяна на щрангове е за предпочитане, защото ремонта ще приключи в рамките на един работен ден, ще се почистят и извозят всички отпадъци. Водата ще бъде спряна за кратък срок, а сумата, която ще се плати за услугата ще бъде по-ниска. Повечето фирми предлагат по-ниски цени за по-голям обем работа.

Специалистите от ВиК услуги ще ви предложат подходящ вид тръби за топла и студена вода, както и за канализационния щранг. На всеки щранг ще бъдат поставени нови спирателни кранове, които да улесняват работата по съответния щранг. Тръбите ще бъдат със здрава конструкция и изолирани. Ползите от смяна на щрангове са за всеки собственик и това е преди всичко чиста питейна вода, качествена топла с необходимия дебит и равномерно подаване за всеки етаж. Ще се осигури спокойствие за всяко домакинство.

Ако все пак има безотговорни собственици, всеки може да направи смяна на щрангове в собственото си жилище, но това е по-трудно и резултата не е толкова добър, както цялостната смяна на тръбите.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *