Качествената характеристика е определяща за складове под наем


За да наемете точно желаните складови помещения е задължително да не вземате прибързани решения. За сега предлагането на складове под наем е в синхрон с търсенето им. Това е в полза на клиентите, защото имат възможност да правят избора си сред достатъчно предложения.

За всеки бизнес има предложения – за офиси, за складове за съхраняване на стоки, за суровини, помещения само за сортиране и претоварване на стоки и продукция. За да подходите правилно и да не допуснете грешка, която може да се отрази отрицателно на бизнеса ви, най-добре е да решите какъв трябва да бъде склада, който искате да наемете. Правилната ви ориентация зависи от стоките, които ще съхранявате или суровините за вашето производство.

В интернет има много добри предложения, които можете да откриете при разглеждане сайтовете на фирмите. За ваше улеснение избора на склад и наемането му може да направите онлайн. Ако желаете, може да посетите обекта и да разгледате добре предлаганото помещение. За предпочитане е вие лично да направите огледа, защото е необходимо да се обърне внимание на много показатели.

Качествената характеристика е много важна за правилното функциониране на складовете под наем. Преди всичко помещенията трябва да са големи, с високи тавани и здрав под, което е гаранция за успешната работа на техниката за товарене и разтоварване на стоките. Обърнете внимание и на стелажите – до колко те отговарят на вашата стока. При нужда от склад с регулиране на температура и влажност на въздуха е необходимо да проверите дали действително работят предлаганите системи за охлаждане или затопляне. За някои стоки са необходими хладилни камери, ако и вие имате такава необходимост, проверете какви са предложенията на наемодателя.

От наемодателят се изисква да осигури съвременни технически средства за товарене, разтоварване и складиране на стоките. Складовете под наем да са в близост до добре уредена пътна инфраструктура. Да разполагат с голям паркинг и площ, която да позволява лесни маневри на големите транспортни средства.

Всеки клиент желае складовете под наем да се охраняват добре, да имат сигурна противопожарна защита, осигурени телефонни връзки и интернет. За да се справите добре с намирането на подходящите складове под наем може да ползвате и услугите на различни брокерски фирми. Всичко е във ваши ръце и вие решавате как ще постигнете целта си.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *