Увеличете бюста си с упражнения и масаж

увеличаване на бюстаНе винаги силиконът е правилното решение за увеличаване на бюста ви, понеже съществуват доста по-натурални начини да постигнете видим резултат. Масажът е едно от ефективните средства не защото в женските гърди има мускули, а поради причината, че са заобиколени от такива. Стимулирайки ги бюста ви ще изглежда по-стегнат и изпънат.

Масажът на вашия бюст трябва да се прави бавно чрез леки въртеливи (кръгови) движения. Снабдете се с масажно масло и масажирайте нежно с периодичен лек натиск. Внимавайте да не си причините блока, тъй като това няма да окаже никакъв ефект върху вас. Именно бавните и координирани движения са онези, които ще спомогнат да увеличите и затегнете гърдите.

Може да започнете с едната гърда като разтривате няколко минути, после другата и накрая двете заедно. Повтаряте процедурата по няколко пъти на ден или просто потърсете услугите на професионален масажист.

За да укрепнете мускулите под бюста ви може да правите и по няколко лицеви опори. Не се натоварвайте прекалено пет или шест на ден през 2 дни са напълно достатъчни в съчетание с масажа, за който писахме на горните редове.

Коремните преси също не са за пренебрегване, като те ще помогнат и за контрол на теглото и изграждането на перфектна фигура. Няма уважаваща себе си жена, която да не желае секси коремче, което да показва на плажа или в компанията на любимия си човек.

Физическите упражнения и нежните масажи на гърдите не предлагат фигура тип ала Памела Андерсън, но само след месец старание от ваша страна ще се радвате на позитивна промяна. Освен спестените пари за силикон, вие демонстрирате естествена женска красота, като именно последната е онази, която възбужда силния пол.

Не се срамувайте да посетите и салоните за масажи, защото днес има страхотни специалисти можещи да ви помогнат. Фитнесът е още един полезен инструмент за увеличаване на бюста и поддръжка на тялото. Аз избрах този модел за бюста си, а сега е ваш ред да прецените дали ще последвате идеите ми.

Играта на Acer и Notebook.bg

acerПреди няколко дена започна новото SEO състезание, организирано от Notebook.bg – онлайн магазин за продажба на лаптопи, смартфони, таблети и аксесоари за тях.

Целта на състезанието е всеки един сайт записал се за участие да се класира първи по дадена фраза в денят обявен за край на състезанието. А фразата която ще се търси в този ден е следната:

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Това е цяла фраза, а не определена дума по която повечето SEO специалисти са свикнали да класират сайтове. Важно е да се спомене, че ще фразата ще се търси в кавички!

Пълните условия на играта ще можете да откриете на следния адрес: https://www.socialni.bg/

Можете да прочетете и препоръките на Андрей Димитров, които той дава на участниците със статията си Започна новото SEO състезание под наслов “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”.

Има много подробна тема за състезанието, а също така и за причините защо трябва да си купите лаптоп Acer от Notebook.bg във форума searchengines.bg.

Ако пък все още се чудите как да напишете своята статия с която да участвате в състезанието, то можете да прочетете и ревюто на Notebook.bg в сайта Wickeble. В това ревю ще получите много полезна информация с която да се запознаете с Notebook.bg по-отблизо, да разберете кои са, с какво се занимават, какво предлагат, какво дават на клиентите си и защо вече 12 години са лидери на пазара с продажба на лаптопи.

Аз няма да участвам, защото не съм специалистка в магиите наречени SEO оптимизация 🙂 Но ще се радвам да споделите мнение в коментарите как вие смятате да спечелите състезанието и какви тактики смятате да приложите.