Как се прави хубав маникюр?

как се прави хубав маникюр

Реших да споделя опита си за направа на хубав маникюр, който да промени стила ви и същевременно, да подобри вашето самочувствие. Самата аз се научих трудно и с доста посещения при маникюристка, но с течение на времето се научих, да се оправям сама.

Ежедневният маникюр според модните тенденции, трябва да залага на ярките цветове, а също и на фосфоресциращите лакове. Последните правят истински бум в модата и се ползват с висок интерес от мнозинството дами към днешна дата. Геометричните фигури и природните елементи са най-ефектни, така че ще ви насоча именно към тях.

Отделните елементи, с които ще украсите ноктите си, се правят с фина четчица за изработка на тънки линии, като освен нея си набавете памук, лак, игличка и ацетон. Включете всички изброени инструменти, когато създавате подходящите изображения.

При старта на рисуването върху ноктите използвайте плътен, но не прекалено гъст лак. Това, което се изисква е да нарисувате нещо върху основата на лака. Изберете между цветя, кръгчета, ромбчета и прочие всичко зависи от това как работи фантазията ви на момента.

По-ярката екзотика във формата на цветчета е добро решение за събиране с приятели, но не и за присъствие в професионална среда. За последното препоръчвам цветя с пастелен нюанс на бяла или светла основа. Това говори за вкус и изисканост, която искате да демонстрирате.

Лесните трикове за украса на ноктите са тигровите шарки, райето или просто малка линия. Разгънете първото списание за мода и вижте съвременните типове маникюри, а ако си харесате нещо, направете го с гореописаните материали.

Не се страхувайте от грешки, защото винаги можете да коригирате проблема. Дори да не стане от първия път пробвайте пак и пак. По метода проба-грешка, ще се научите на страхотни неща, които биха ви спестили много пари от посещението на специалист в кварталния салон за красота. Желая ви успех.

Търсите бижута? Разгледахте ли jewels.bg?

красиви бужута от сребро и камъни сваровски - jewels.bg

Независимо дали наближава някакъв празник, и си търсите подходящи бижута за тоалета, който сте приготвили за него, или просто обичате всичко във външния Ви вид да е идеално изпипано, онлайн магазинът jewels.bg предлага на Вашето внимание разнообразие от накити. Там ще намерите сребърни такива, бижута от различни бижутерски сплави, и украшения с камъни Сваровски. Изобилието в този магазин, дава възможност на всяка дама да избере красиви и стилни бижута, които да се съчетават перфектно, с всеки от нейните тоалети.

Знам колко е трудно, да търсиш нещо подходящо, и да не го намираш в близките магазини. Именно и заради това, с тази тема, искам да Ви запозная с онлайн бижутерията jewels.bg. Ако Ви предстои да ходите на някакво празненство, или пък сте си купили нов тоалет за в службата, но все още не сте намерили подходящите за облеклото Ви бижута, не се тревожете – в jewels.bg със сигурност ще откриете това, което Ви е нужно. И сега сигурно си мислите, че ако поръчате онлайн, ще се наложи да чакате седмици наред, за да получите новите си бижута. Нищо подобно!

Доставката от jewels.bg се извършва в рамките на три дни след потвърждаването на поръчката, че дори и по-малко. Това означава, че макар да остава седмица до сватбата на най-добрата Ви приятелка например, Вие ще получите новите си бижута тъкмо навреме.

Накарайте всичките Ви колежки и приятелки, тайно да Ви завиждат за новите накити, и да Ви питат от къде сте си ги купили. Разглеждайте, избирайте и поръчвайте от jewels.bg, и бъдете винаги стилна, елегантна и красива.

Освен за себе си, може да подготвите подарък и по случай рождения ден, или пък друг повод, за своите приятелки, колежки, сестра Ви, майка Ви, или друга Ваша близка. Подарете комплект красиви бижута с камъни Сваровски, от jewels.bg, и само гледайте очарованието и възхищението, когато получателката отвори подаръка си.