Дамски шорти за летния сезон

 

Шорти

Шорти

Една от най-модерните и еротични дрехи за лятото са именно дамските шорти. Кой няма да се възхити на сексапилна дама с дълги крака, добре оформено дупе и едни къси панталонки, които да поднесат целия този разкош по най-ефективния начин.
Различните тоново и разцветки на шортите, ще ви направят най-желаното момиче от квартала, но не прекалявайте с флиртовете, за да не загазите. На пазара се предлага огромно разнообразие от дънкови, платнени и дори кожени шорти подхранващи вродения ви сексапил.

Световните звезди, като Лейди Гага и Риана вече раздвижиха публиката чрез актуалния дрескод, а много техни колежки последваха примера им. Панталонките изглеждат младежко, спортно и секси, удобни са и не струват скъпо, за разлика от различните видове рокли и поли.

Вие решавате дали да обуете едноцветни или шарени шорти. Първите са предпочитани от по-спокойните момичета и жени, докато вторите са за по-шантавите гърли търсещи приключения на макс. Не знам кое би ви паснало, но защо да не опитате и двата варианта на обличане.

Това леко щуро облекло е идеално за срещи с приятели, разходки в близкия парк, купони и интимни мигове с любимия човек. Не е гот обаче, когато шефа или шефката ви засече, тъй като може да направите лошо впечатление. Последното го казвам от личен опит, понеже съм страдала.

Шортите не са добро решение за сериозни поводи, от типа на интервю за работа, консултация с лекар, посещение на адвокат и други социални ангажименти. Те са модерното допълнение към ежедневните ви дрехи за развлечение и удобство.
Обуйте късите панталони в комбинация със свежо потниче, покажете най-добрите черти на тялото си и очаквайте реакцията на останалите. От опит ви казвам, че ще се превърнете в истинска звезда и това не е просто поредната извадка от някое модно списание, а доказан факт. А сега ви оставям, за да мъдря новия си купонджийски тоалет. 

Обекти нуждаещи се от пречиствателни съоръжения

Пречиствателно съоръжение

Пречиствателно съоръжение

Опазването на околната среда и чистотата на водите е един от основните проблеми, които засяга пряко хората в днешно време. В световен мащаб все повече се увеличават изискванията за контрол по пречистването на отпадните води.

Голяма част от биологичните пречиствателни съоръжения изработени от Ecoteam-bg.com за битово отпадни води са предназначени за комунални води, които произтичат от малки източници като:

 • Къщи;
 • Вили;
 • Семейни хотели;
 • Други подобни обекти, които не са свързани със селищната канализационна система;

Пречиствателните съоръжения за отпадни води гарантират висока степен на пречистване на отпадните води по напълно биологичен път. Те отговарят на всички европейски норми и изисквания и притежават необходимите разрешителни в рамките на 4 до 2000 еквивалентни жители.

При този тип съоръжения няма нужда да се слагат движещи се механични или електрически части в съдържателния съд.

Така се елеминира потенциална опасност от сериозен и скъп проблем във вече вкопаното под земята съоръжение. Същинската техника се намира във външно изведен шкаф, който е лесно достъпен и удобен за наблюдение и поддръжка. По този начин се достига до един перфектен резултат при пречистване на отпадните води, а предимствата, които срещаме са:

 • Качествен монтаж ;
 • Продължителност на експлоатация;
 • Лека и удобна поддръжка;
 • Ниска себестойност на производителност;

Пречиствателните съоръжения работят така, че няма нужда от използването на допълнителни консумативи по време на действие. Притокът на отпадни води попада в буферен резервоар, където се съхранява временно. След това постъпват в същинската част, където започва биологичното пречистване по точно определен начин.

Всички процеси свързани с пречиствателните съоръжения функционират просто, без съществено амортизиране на обурудването. Аерацията на съоръжението се постига, чрез фино вкарване на въздух през мембраните на дъното на резервоара. От това следва безпроблемно и ефективно смесване с кислород. Няма въртящи се елементи, които да предизвикат злополука по време на работа. При въздухопроводите се използват елементи от стомана с най-високо качество.

Дамски обувки на платформа – моето мнение

Обувки на платформа

Обувки на платформа

Едно от нещата, за което дамите обичат да дават много пари това са обувките. Те са неизменна част от живота и ежедневието на жените. Обувките са важни за една дама, защото чрез тях тя се откроява от останалите и това я кара да се чувства добре.

Модели грабващи дамите

 • Равни дамски обувки – това са дамски обувки подходящи за всеки сезон, които са изключително комфортни и практични. Пантофите и мокасините са най-актуалните дамски обувки, които са за предпочитане. Съществуват и по-груби дамски равни обувки, които са въпрос на вкус, ако не обичате прекалено натруфените модели;
 • Дамски обувки на ток – стил и класика, които никога няма да загубят естетиката си. Този вид дамски обувки са изключително елегантни и грабващи окото, а това както знаем се харесва на жените. Те обожават да са център на внимание и обувките на висок ток определено ги правят да изглеждат изключително забележими. Впечатляващото при този вид дамски обувки е токът, който е в различни форми или пък е снабден с приятни декорации. Добре е при избор на този вид обувки да се следи за баланс между цялостния вид и този на тока;
 • Дамски обувки на платформа – обувките на платформа са широко предпочитани от дамите, поради голямото разнообразие от модели. Обувки с такъв тип платформа ще допаднат най-вече на почитателките на екстравагантния стил. Тук различните декорации също са от голямо значение при избор;
 • Дамски обувки с остър ток – тук говорим за класика в жанра. Този модел е стилен и едновременно удобен, което го прави перфектен избор за всяка дама, която иска да изглежда секси. Жените носещи по-голям номер обувки трябва да внимават с определени модели, които ще ги направят да изглеждат зле;
 • Боти до глезена – ботите до глезена са модел, който дамите обожават да носят през всеки сезон, независимо от атмосферните условия. През последните години в целия свят този вид дамски обувки беше сериозно наложен от различните обувни дизайнери. В повечето колекции доминират моделите със средно висок ток и на платформа.