Какви обувки да носим?

mes copyПрез топлите летни дни стъпалата ни са изложени на риск от травми и затова е хубаво да редуваме обувките- един път плоски подметки, друг път по-високи.

По принцип обувките с равни подметки са универсални и могат да се носят на всичко. Тази година моделите са изключително ефектни, с много декорации като ресни, каишки, камъни и т. н. Дизайнерите са се погрижили наистина много, както за удобството, така и за красотата и доброто настроение. Тези обувки са най- доброто решение за почивка на краката от високите токове. Continue reading “Какви обувки да носим?” »

Научете се на стил

Забелязали ли сте, че някои хора са толкова забележителни, не защото дрехите им са красиви, а защото имат нещо, което ги прави различни от останалите? Те просто озаряват, когато ги видиш. И се чудите на какво се дължи това, защо и вие не сте като тях? Отговорът е много прост- това се дължи на тяхното очарование, на маниерите им, усмивката, тоалетът сякаш им е по поръчка.  Всичко това се нарича стил.

Стилът не е само актуални drehi kapereмаркови дрехи и обувки, модерна прическа или екстравагантни бижута. Той е преди всичко въпрос на вътрешно усещане. Не се учи. Всеки може да го притежава, но не всеки знае как да го използва. Continue reading “Научете се на стил” »