Bet365 – невероятната история на успеха

Всеки човек има нужда от истории за примери, показващи му, че за постигане на успех в каквато и да е насока в живота, трябват характер, търпение, повече труд и по-малко вяра в късмета. Такива разкази ни вдъхновяват и ни карат да се замислим за онова, което имаме и как можем да го превърнем в нещо много по-голямо, по-печелившо и по-значимо. Continue reading “Bet365 – невероятната история на успеха” »

Защо да напрaвя застраховка автокаско на превозното си средство

Няколко са основните причини, поради които хората решават да се възползват от иновативната услуга, за която не престава да се говори през последните няколко години. Сключването на Автокаско не е нещо, за което можете единствено да мечтаете. Всеки един от вас, който смята, че превозното му средство е имущество, което иска да защити, то може да се възползва от сключването на такъв тип застраховка. Continue reading “Защо да напрaвя застраховка автокаско на превозното си средство” »

Погребения – скъпо ли е да наемем траурна агенция

„От цената зависи качеството.“ Да, може би онези, които са го мислили, не са имали предвид услугите, предлагани в бранша, който ще разгледаме днес. Continue reading “Погребения – скъпо ли е да наемем траурна агенция” »

Издръжка на дете – 3 съвета за завеждане на дело

Човек никога не е подготвен за провал в семеен план. Това е момент, който те поваля на земята и те кара да си мислиш, че няма сила на света, която отново да те вдигне на крака. Continue reading “Издръжка на дете – 3 съвета за завеждане на дело” »