Month: December 2021

 • От данъците до получаването на печалбата – какво трябва да знаем за игрите на късмета

  От данъците до получаването на печалбата – какво трябва да знаем за игрите на късмета

  Като се започне от обслужването и съпорта, мине се през получаването на печалбата и се стигне чак до неяснотите по отношение на това дали дължим данъци или не при печалби от хазарт, хората имат много въпроси, когато искат да използват услугите на някой букмейкър.

 • Бус под наем при местене в ново жилище

  Бус под наем при местене в ново жилище

  В ежедневието има моменти, в които трябва да се справим с определено предизвикателство и като че ли нямаме право да се оплакваме, защото от нас се очаква да се справим. Един от тези моменти, в които няма как да прехвърлим отговорността на някой друг е смяната на жилището и преместването на багажа.

 • До какво води системното нарушавана на диетата на хранене при болните от диабет?

  До какво води системното нарушавана на диетата на хранене при болните от диабет?

  Захарният диабет е едно от заболяванията, които през последните години бележат връх. Ако обърнем внимание на променящия се начин на живот на хората, ще открием връзката между бързите темпове, вредните храни, стресът и захарната болест. Броят на диабетиците се покачва непрестанно и статистиката ясно показва влошаващата се тенденция. Малцина обаче се замислят до какво би…

 • Лекуване на алкохолна зависимост – методи и проблеми

  Лекуване на алкохолна зависимост – методи и проблеми

  Синдромът на отнемане на алкохол (AAS) е често срещан при хора с алкохолна зависимост и се изразява в различни форми – от лек махмурлук до делириум. В много случаи това състояние преминава от само себе си и не изисква фармакологична намеса. Но понякога може да приеме сериозни, животозастрашаващи форми.