Сватбата на вашите мечти – Как да я финансирате?

Сватбените кредити стават все по-често срещани. Когато започва подготовката на такова специално събитие, има много детайли, които трябва да вземем предвид. Разходите нарастват, тъй като искаме празникът да бъде уникален ден за всички. Continue reading “Сватбата на вашите мечти – Как да я финансирате?” »

Фиксирана ипотека или променлива ипотека. Кое да избера?

Изборът между фиксирана или променлива ипотека е голямата дилема, пред която са изправени повечето хора, когато купуват жилище . Continue reading “Фиксирана ипотека или променлива ипотека. Кое да избера?” »

Какви видове заеми могат да бъдат съвместно подписани?

Приятел или член на семейството може да ви помоли да подпишете почти всеки вид заем. Най-често срещаните са студентски заеми, заеми за моторни превозни средства, заеми за подобряване на дома, лични заеми и споразумения за кредитни карти. Ипотечните кредити също. Въпреки това, ако подпишете някои видове ипотечни заеми, може да не получите известие. Това е така, защото законът не изисква връчване на предизвестие за покупка на недвижим имот. Но все пак е важно внимателно да обмислите рисковете от съвместното подписване на заема. Continue reading “Какви видове заеми могат да бъдат съвместно подписани?” »

Чаршафи с ластик – удобство за по-лесно начало на деня

Макар и да има хора, които сутрин се събуждат, заредени с тонове енергия, след което скачат като пружини от леглото, повечето от нас започват деня си постепенно, бавно и дори трудно.

Освежаващ душ и чаша ароматно кафе правят света да придобие по-пъстри краски, но като цяло не са много тези, които се чувстват много работоспособни веднага след събуждане. Continue reading “Чаршафи с ластик – удобство за по-лесно начало на деня” »

Печки на твърдо гориво – кой е най-практичния вариант

Макар и в останалата част от Европа това отдавна вече да не е така, в България може да се каже, че отоплението на твърдо гориво все още заема много важно място и се използва като основен начин за поддържане на температурата у дома през зимата. Continue reading “Печки на твърдо гориво – кой е най-практичния вариант” »