5 акцента за модната ти визия по Коледа

Имаш желание за нов имидж и сега преди коледа е идеалният момент да го сториш. Без значение дали си с къса, средно дълга или много дълга коса, винаги може да си модерна и красива с предложенията за нова прическа и супер рокли: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/червена-дамска-рокля-със-златни-орнам. Предлагаме ти 11 актуални модела идващи от модния подиум и все на известни холивудски звезди:

  1. Хали Бери е дама с изключителни къдрици. За да имаш и ти нейните вълни измий косата с шампоан за къдрици и нанеси балсам от същия тип. Те ще продадат повече еластичност, а и самата прическа си е достатъчно женствена и неустоима. Когато косата е измита и леко влажна нанеси подходящият стилизант и изсуши с дифузер.
  2. Миша Бартън често се явява на светски събития със страничен кок. Тази прическа е идеална за празничната вечеря. За целта раздели косите си на две части и захвани отзад в небрежен кок, ниско разположен и позициониран леко в страни. Нагласи прическата отпред, като оставиш свободно да пада някой кичур пред лицето.
  3. Линдзи Лоън изглежда много невинно с романтична опашка на една страна. За целта навий косата на едри ролки и я хвани ниско долу, така, че опашката да минава през едното рамо. Приглади и фиксирай прическата със спрей за коса.
  4. Джесика Симпсън има сладурска секси фризура на черта. Ако и твоята наподобява нея, то обърни внимание на цвета, за който най-важно е да запази блясъка си. За такава прическа се иска идеална опънатост и кръгла четка за извиване на крайчетата навътре.
  5. Мила Йовович представя фризура и визия на небрежен флирт. За да постигнеш ефекта й нанеси изглаждащ стилизант и с кръгла малка четка и сешоар изглади косата. Нанеси блестящ серум по цялата дължина на прическата.

Можеш да бъдеш като всяка от тях. Можеш да се облечеш и като Моника Валериева, която носи тази рокля. Може да си звезда в навечерието на Коледа и Нова година. От теб зависи!

 


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *