5 важни съвета за организация на рожден ден

Скоро организирах парти по случай рожден ден на моя много добра приятелка и направо се разсипах от работа. Въпреки всичко крайният ефект беше повече от добър и Валентина (приятелката ми) остана супер доволна от видяното.

Всичко това ме провокира да напиша тази статийка, в която ще дам пет важни съвета за организацията на тържество по повод рожден ден, имен ден или друг готин празник. Ако срещнете някакви затруднения пишете тук в блога и ще гледам да ви помогна с каквото мога.

1. Напечатайте покани за гостите. Това е много свеж подход да кажете на някой, че е желан на партито ви. Повярвайте, че вашите близки и приятели ще оценят старанието. Ако пък нямате време и пари за производство на печатни картички, то нарисувайте ги на компютъра и пращайте по мейла или социалните мрежи.

2. Постарайте се да приготвите вкусна храна. Изненадайте гостите си с някоя екзотична трапеза и станете център на вниманието. Разнообразете менюто като го замените с нещо нетипично. Вложете максимум усилия в декорацията на масите и помещението, в което ще празнувате.

3. Купете балони, парти шапки, конфети и всичко, което става за забавление. Ако пък искате да създадете автентичен български празник акцентирайте върху фолклора, народната музика, битовата атмосфера и националната кухня.

4. Осигурете достатъчно място за танци. Хората обичат да танцуват, така че подсигурете максимално пространство, за да покажат възможностите си. Пускайте музика от всякакви стилове.

5. Тортата със свещи е абсолютно задължителна независимо на колко години ставате. Именно тази част от празника е най-приятна за околните, така че не ги решавайте от якото шоу.

Разбира се, мога да пиша още часове относно организацията на рожденни дни и прочие забави, но ще спра дотук, тъй като стана време да заспивам. Приложете напътствията ми на практика и няма да сбъркате, гаранция Франция, както казват хората.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *