5 душа издържани в различен стил

Безбрежно е дизайнерското майсторство що се отнася до оформянето на душ пространството. Един дизайнер просто се нуждае да знае с какво пространство разполага и ще сътвори чудесни неща за всеки интериор. На вашето внимание 5 идеи за душ пространството издържани в различни стилове.

 

Душ в индустриален стил – това е стилът, който най-много миксира използването на цимента и стъклото. В конкретния случай идеята е за широко душ-пространство със стена от матирано стъкло зад душа; подови плочки имитация на цимент и пейка на една ръка разстояние, върху която са хавлиите. Няма как да забравим голямата кръгла душ пита от стена, във винтидж дизайн.

 

Баня стил къща на плажа – това е баня, в която светлината има огромно значение, а душ пространството и ваната съвпадат. Тоест задължителните елементи са: свободностояща вана; душ завеса; голяма душ гарнитура над ваната, захваната с рамка; светли подови плочки и голям прозорец за нахлуването на естествения приток на светлина.

 

Душ кабина без корито, широка стая – душ кабините понякога са ограничаващи, но това е защото са съобразени с различните по размер помещения. Когато имате широко такова можете да разчитате на направена по поръчка душ кабина с прозрачно стъкло. Стена с превключвател за вграждане, пейка в долната част голяма душ пита от стената. Ултра контемпорари стил.

 

Душ в рустикална баня – по-грубият външен вид на рустикалните (селски) бани може да бъде постигнат с дървения материал. В този смисъл самият интериор вътре и самото душ пространство много приличат на интериора в сауната. Разбира се дървеният материал трябва да е обработен, така че да не се влияе от влагата.

 

Душ пространство в отделна стая – този скрит стил създава едно почти мистично усещане в интериора. В отделеното душ пространство се влиза през стъклена или там няма такава, но със сигурност влизате в зона, в която имате така желаната интимност. Можете вътре да използвате душ панел или класическо тръбно окачване и една етажерка за тоалетните принадлежности. Хавлийникът е окачен на входа, на една ръка разстояние.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *