5 основни правила при правене на спортни залози

В света на спортните залози има много варианти, с които да се подходи при избор на спорт, първенства, отбори и размер на залози. За да разсеем някои от митовете и да наблегнем само на надеждната информация, днес ще се консултираме с експертите по темата за спортните залози inbet.com.

С тяхната експертиза ще ви дадем 5 основни правила при правене на спортни залози, с които можете да намалите риска и да увеличите печалбата.

1. Ако предпочитате футбол първо си изберете първенство

Футболът е най-гледания спорт в света, или поне това показват данни от последното световно първенство. Финалът на Мондиала е гледано от повече от 2 милиарда души по света и то на живо.

Така, че не е никаква изненада, че толкова много българи предпочитат да правят спортни залози именно на футболни срещи. Ако сте един от тях, то тогава е задължително да изберете първенството, което най-много ви допада и което така или иначе следите.

Познаването на съответното първенство ще ви помогне с по-нататъшните етапи на усъвършенстване на вашата стратегия.

2. Преди да залагате вижте тенденцията от последните 3 срещи

След като вече сте избрали първенство е удачно да си набележите и отбори, с които сте вече запознати. След този избор е важно да обърнете внимание на тенденциите на резултатите от срещи и историята на дадени отбори.

Минималното количество от срещи, които трябва да проверите преди да заложите са поне три. Макар тенденцията да не е абсолютна гаранция за повтаряемост на резултатите, тя показва по-вероятната посока, в която ще се развие сценарият на срещата.

3. Ако залагате на дерби, вижте историята между двата отбора

В случай, че залагате на някое дерби между два отбора, които имат историческо съревнование, както е при Ливърпул и Манчестър Юнайтед, например, то е добре да наблегнете повече на тяхната история.

Погледнете мачовете им от предния кръг, ако се е изиграл за този сезон, а ако има сериозни промени в състава на двата отбора, е добра идея и да погледнете резултата им с тази отборна композиция.

4. Намерете правилната платформа за спортни залози

След като изберете спорта, първенството и отборите, след това бива да изберете правилната платформа за спортни залози. След малко ще разберете по кои белези ще я познаете и как ще разберете, че няма да намерите по-добра за вас.

Тя трябва да ви позволява да правите живи залози, да депозирате и изтегляте пари бързо от своята сметка, както и да затваряте или отваряте залози, когато пожелаете. Подобна букмейкърска платформа е inbet.com, едно от най-предпочитаните места в интернет за спортни залози в България.

5. Винаги проверявайте информацията, която имате

Задължително проверявайте събраната информация, ако сте я намерили само от един източник. Намирането на противоречиви данни, които да ви предпазят от загуба, е значително по-предпочитан подход от това да заложите без да имате ясна представа за събитията и тяхната тенденция.

Намирайки противоречива информация, е сигурна индикация, че вашият модел за залагане може да бъде неточен или непълен. Намерете общата тенденция между противоречащите си данни – точно тези точки са солидните основи, върху които можете да изградите добра стратегия за спортни залози.


Posted

in

,

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *