ЛЕД осветление

5 съвета при монтаж на осветление за дома

Монтажът на осветление за дома често изисква малко повече мисъл и плануване. Ако не сте съвсем сигурни къде и какво трябва да направите и как да монтирате своето ново осветление, този текст е идеален за вас.

ЛЕД осветлениеНай-доброто нещо, което може да направите за своя дом е да изберете ефикасно осветление, което ще ви служи дълго време, без да изисква от вас да правите компромис с желаната функционалност.

Този текст цели да ви помогне при монтаж на осветителни тела, но не е наръчник за правенето на самия монтаж, а е за нещата, за които трябва да внимавате при монтиране.

1. Проверете дали вашата инсталация може да понесе осветлението

Първо, тъй като става дума за електричество, е желателно да проверите дали вашата ел. инсталация може да понесе новото натоварване. Има мултицет инструменти, с които можете да „прошумите“ системата си и да видите дали някъде им прекъсване.

Слагането на ново осветление, което оперира на 12V или 24V, може да предизвика увеличаване в напрежението. Една слаба ел. система може да даде на късо и това да създаде проблем.

2. Изберете по-добро място за монтаж

Изборът на по-добро място за монтаж на новото осветление за дома ви, ще промени начина, на които вашите помещения са осветени. Можете да добавяте или премахвате други осветителни тела в зависимост от това какво искате да постигнете.

Цялостната идея е да се постигне много повече от преди и реално да има подобрение в осветеността на едно помещение. Добрата новина, е че ако изберете лед осветление, вие можете да намали консумацията – то свети повече от другите видове крушки.

3. Инвестирайте в иновацията

Така и така сте тръгнали да инвестирате в своя дом, защо просто не изберете нещо, което е значително по-ефикасно и има повече приложения във вашето ежедневие.

Инвестирането в иновацията ще ви помогне реално да направите нещо интересно с дома си, което пък ще увеличи неговата стойност.

Пробвайте димъри и други подобни технологии за лед осветителни тела – те добавят функционалност.

4. Преместете мястото на ключовете за светлина

Можете да промените мястото на ключовете за светлина, за да ви е по-удобно да ги ползвате. Има кутии за множество ключове и различни видове контролери, с които можете да разнообразите своя дом и да добавите допълнителна полезност.

5. Изберете по-добър полюлей

Ако в центъра на хола ви има полюлей и той е от старите, има голяма вероятност новите лед крушки да стоят странно на него. Фасонките пасват, но другото не изглежда много добре.

На 2r-bg.com можете да откриете всякакви видове осветление за дома, от полюлей до осветителни тела за стена и много други.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *