Абонаментното почистване на домове за краткосрочно отдаване под наем

Абонаментното почистване на домове за краткосрочно отдаване под наем

Напоследък много хора превръщат жилищата си в квартири за нощувки и за краткосрочно отдаване под наем. Това може лесно да се направи през платформи като Airbnb и Booking, особено ако мястото има атрактивна локация.

Онова, което е по-трудно, е поддържането на определен стандарт на хигиена и чистота, който трябва да поддържате, а това много често е непосилно за сам човек, особено ако използвате по този начин повече от един имот.

Абонаментното почистване на домове е първата мисъл, която идва на ум на повечето от нас за подобни случаи, но подходящо ли е това решение?

Абонаментно почистване на домове: Подходящо ли е за ползване при жилища, които са за краткосрочно отдаване под наем с цел туризъм

Абонаментното почистване на жилища, представлява редовна и периодична услуга за поддържане на чистотата и реда във вашия дом или в място, което предлагате на платформата като Airbnb и Booking.

Тази услуга може да бъде много полезна за собствениците на имоти, които желаят да осигурят приятно и удобно пребиваване на своите гости. Разбира се, вие не сте длъжни да използвате външна услуга за почистване, стига да имате възможност да покриете високите стандарти за чистота сами.

Какви са предимствата на абонаментното почистване на домове

Абонаментното почистване на домове има много предимства, когато искате да предлагате жилището си за туристически цели (можете да разгледате възможностите на Borisov-Clean.com):

1-во: Редовност на услугата

Абонаментното почистване е планирано да се извършва на редовни интервали от време (например седмично или след всеки престой). Това помага да се гарантира, че вашето място винаги е добре поддържано, в добро състояние и готово за следващите гости, които са избрали да направят резервацията си при вас;

2-ро: Пълен комплект услуги по почистване

Абонаментното почистване на домове включва общо почистване на всички стаи, дезинфекция на повърхности, почистване на спални, бани, кухни и общи зони. Освен това включва измиване на подове, почистване с прахосмукачка, миене на прозорци, измиване на баня и кухненски повърхности, изхвърляне на отпадъци и други подобни;

3-то: Смяна на бельо и хавлии

В рамките на абонаментното почистване може да бъде включена и смяна на спалното бельо, кърпи и хавлии за всеки нов престой на гости, ако собственикът не желае да се ангажира лично;

4-то: Съобразяване с графика на настаняване на гостите

При абонаментното почистване на домове, когато искате да почиствате жилище, което ще отдавате краткосрочно на туристи, услугата може да бъде адаптирана спрямо времето на пристигане и заминаване на гостите.


Posted

in

,

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *