Безплатни бонус кодове за букмейкъри

Bet365 – невероятната история на успеха

Всеки човек има нужда от истории за примери, показващи му, че за постигане на успех в каквато и да е насока в живота, трябват характер, търпение, повече труд и по-малко вяра в късмета. Такива разкази ни вдъхновяват и ни карат да се замислим за онова, което имаме и как можем да го превърнем в нещо много по-голямо, по-печелившо и по-значимо.

С подобна вдъхновяваща съдба разполагат много компании, за които днес всеки е чувал, а много ползват услугите, които предоставят. Някои фирми естествено, са поукрасили историите за своето житие, за да се постигне дълбок ефект на екшън и драматизъм за достигане на повече сърца.

Този похват за разказване на приказки и легенди не се използва от компанията Bet365. Всичко, което хората знаят е действителната история на един бизнес, започнал от раздаване на храна по стадионите.

Първите стъпки

Безплатни бонус кодове за букмейкъри

Не, в тази част няма да говорим за първите стъпки след регистрацията в Bet365, след като сте използвали линк в доверена платформа за онлайн футболни прогнози като 5Bet.eu. Няма да говорим и за всички прекрасни бонуси, спомагащи за лесното прохождане по пътя към безопасно залагане в интернет.

Всички тези неща съществуват, но ще поговорим за това как от раздаване на кетъринг по стадионите по време на футболни мачове, Питър Коутс започва своя предприемаческа дейност като придобива верига от букмейкърски пунктове. Да, навярно това струва много безсънни нощи и тревоги, но през това време дъщеря му Денис Коутс влага времето си в образование.

След първите години на завършване

Денис Коутс завършва иконометрия – колаборация между науки като математика, статистика и икономика. Звучи сложно и не за всеки, но този факт от нейната биография, полага основите на нейния характер – борбена, пробивна и разполагаща с изключително бистър ум.

В момента, в който младата и амбициозна Коутс придобива пълни права и контрол върху букмейкърската верига на баща си през 1995г. , тя превръща този бизнес в истински колос в областта. Така минават цели пет години в полиране на диаманта след завършването.

Готова да заблести

Годината вече е 2000г. Проектът Bet365 тепърва се заражда, а в началото на новия век Денис Коутс придобива права върху домейна bet365.com.

Тя прави тази стъпка, за да може цялата букмейкърска верига да се пренесе в интернет и така бизнесът, който управлява вече пет години, да се разпространи още повече. Заради тази нейна ясна визия за нещата, днес стабилни и доказани платформи за футболни прогнози като 5Bet.eu имат шанса да ви предложат регистрация в една от най-великите и успели букмейкърски компании – Bet365.

През 2001 г. Денис Коутс залага всички свои пунктове и в замяна получава 15 млн. британски лири. С тези пари се полагат основите на онзи Bet365, който се представя отлично 365 дни в годината.


Posted

in

by

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *