Маркови часовници онлайн

Часовници Orient – не просто аксесоар, а цяло изкуство

Часовникът не е аксесоар, който да поставите върху ръката си и да забравите за него. Това е изкуство, което до известна степен разказва част от историята на вашия живот. Ако сте от хората, които държат на това винаги да изглеждат ослепително, да се чувстват добре в дрехите, обувките и бижутата, описващи тяхната визия, то часовниците с марка Orient са вашият перфектен избор.

В редовете по-долу ще ви разкажем малко повече за бранда, така че вие сами да можете да вземете решение дали да инвестирате парите си в покупката на часовник от някоя от колекциите му или да насочите вниманието си към друга часовникарска компания. Надяваме се да ви бъдем наистина полезни и да успеете да влезете в крак с модата и времето, без да се налага да правите грешни избори.

Какви трябва да знаем за марката Orient

Маркови часовници онлайн
Елегантни дамски часовници

Историята на компанията е изключително богата и наситена с какви ли не факти, подробности и събития. За да бъдем наистина полезни за потребителите, то ние ще отсеем най-важното от нея, без да навлизаме в излишни подробности. Още през далечната 1901 година стартира началото на компанията. Точно тогава Шогоро Тошида отваря магазин на едро, наречен “Yoshida Watch Shop” в Токио, Япония.

Магазинът е белязал значителни успехи и се е занимавал предимно с търговия на джобни часовници, които са били внос. Малко по-късно, през 1912 година основоположникът на бранда решава да разшири бизнеса си и да стартира с производството на златни корпуси, предназначени за ръчни часовници. Едва през 1934 година стартира  производството на ръчни часовници

За огромно съжаление през 1949 година компанията се е наложило да бъде закрита, заради тежката икономична обстановка в Япония. Само година по-късно бизнесът отново стартира, но под името “Tama Keiki Company”. Една година по-късно, компанията е била преименувана на “Orient Watch Co.”.

С какво са известни часовниците Orient

Отличителен белег на компанията е, че тя самата произвежда всички часовникови механизми, както и по-голямата част от компонентите, присъстващи при изработката на моделите. Едно от големите постижения на марката е индикаторът за резервна мощност, който няма как да не бъде оценен не само от привържениците на бранда, но и всички останали компании, занимаващи се с производството на часовникарски изделия.

За разлика от конкурентите на Orient, то моделите са далеч по-малко като разнообразие. Дизайнерите се стремят да предлагат един базов модел, като считат, че по този начин осигуряват възможност на инвеститорите да носят върху ръката си уникално творение, което няма аналог.

Ако искате да се сдобиете със съвършен марков часовник на бранда, то нашият съвет е да посетите онлайн магазин, където ще попаднете на нечувани творения, достигащи до вас на конкурентно ниски цени!

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *