Дамски чанти за бизнес срещи

Дамски бизнес чанти – завършената визия на една делова дама

Мислите, че изборът на бизнес чанти е много лесен, но грешите. Днес пазарът предлага изключително богат асортимент, който в никакъв случай не е в полза на потребителя. Запомнете нещо изключително важно, а то е, че понякога на човек му се налага да направи компромис с прекомерните претенциозност и взискателност в полза на елегантността.

Кои са най-добрите бизнес чанти

Дамски чанти за бизнес срещи

Трудно може да се отговори с едно единствено изречение на подобно зададен въпрос. След като вече четете тези редове, то значи сте попаднали на правилното място, от където имате възможността да почерпите изключително полезни съвети. Ето и някой от най-търсените и купувани модели:

  • Чанти за таблет – този модел успява идеално да допълни образа на всяка бизнес дама. Подходящ е за носене както в ръка, така и на рамо. Разполага с капак, който можете да отваряте и затваряте, когато пожелаете.
  • Чанта портфейл – подобно на модела, предназначен за таблет, този също позволява носене в ръка или през рамо. Ще се сблъскате с различни дизайни, цветове, материи.
  • Чанта плик – това е един от класическите модели, носещи се предимно на рамо. Формата е изцяло правоъгълна, допълваща тоалета, без да се натрапва на очи. Страхотно допълнение към бизнес излъчването ви.

Кои цветове са най-предпочитани от деловите дами

Бизнес дамите се придържат към спазването на наложени етикети, което на свой ред води до изборът на неутрални цветове. Това, разбира се, съвсем не значи, че нямате право да заложите на модел в ярък цвят, но трябва предварително да се убедите, че ще успее да принесе нотки на елегантност към стила ви.

През лятото най-подходящи се оказват моделите, които са в пясъчен цвят или тези изцяло бели. Разбира се, подгответе се за едно безкрайно почистване, тъй като тази гама е най-податлива към замърсявания.

Зимата позволява да прибавите към тоалета си аксесоар във виолетов цвят, черен, кафяв, сив или бордо, който да подхожда на дамската ви бизнес чанта.

Съвети за носене на бизнес чанти

Наясно сме с това, че понякога професията задължава хората да изглеждат по начин, който не им се нрави особено. Все пак изборът е изцяло наш и след като сме се решили да бъдем назначени на високопоставена длъжност, то редно е да спазваме някой от „законите” при носенето на аксесоар. Ето какви са те:

  • Ако по чантата ви има драскотини, сменете я с друга – в никакъв случай не си позволявайте да се появявате в обществото с износен или захабен аксесоар. Заменете я възможно най-скоро. В онлайн магазина bg ще откриете широка гама от модели, задоволяващи капризните вкусове и предпочитания.
  • Забравете за кичозния дизайн – това е правило номер две, което сте длъжни да спазвате. Заложете на елегантен и функционален дизайн, който да не привлича допълнително внимание.
  • Подбирайте висококачествени материали, като велур или естествена кожа.

Винаги се стремете към това да пазарувате подобен вид дамски чанти,  единствено от реномирани магазини. Инвестирайте в покупката на модел чанта, който ще допълни тоалета ви по невъобразимо елегантен и стилен начин! Надяваме се да сме ви били полезни и много скоро да успеете да се сдобиете с желания модел, който не просто да ви осигури удобство, но и да извая визията ви.


Posted

in

by

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *