Букмейкъри

От данъците до получаването на печалбата – какво трябва да знаем за игрите на късмета

Като се започне от обслужването и съпорта, мине се през получаването на печалбата и се стигне чак до неяснотите по отношение на това дали дължим данъци или не при печалби от хазарт, хората имат много въпроси, когато искат да използват услугите на някой букмейкър.

На някои от тези въпросителни ще намерите отговор на следващите редове, с което се надяваме да ви бъдем полезни или поне частично да хвърлим яснота върху това, което ви интересува.

На какъв език ще ни обслужват

БукмейкъриКато цяло, може да се каже, че повечето сайтове на букмейкъри предлагат по подразбиране обслужване на своите клиенти на английски език, който се е наложил като международно средство за комуникация.

Това означава, че владеенето на английски при всички случаи ще ви бъде от голяма помощ при правенето на регистрация. Ако не говорите поне малко английски, тогава е добре да проучите кои букмейкърски платформи поддържат сред набор от езици и български (можете да разгледате и да научите това от 5Bet.eu).

Някои от големите и авторитетни платформи като букмейкър Winbet поддържат комуникация на български език, което може изключително много да улесни поддръжката, регистрацията, ползването и изобщо преживяването като цяло.

А дължим ли данък при евентуална печалба от хазартна игра

Макар че всяка държава си има индивидуална политика в това отношение, в България по правило печалбата от хазартни игри се води необлагаем доход. Това означава, че ако човек направи залог, при който може и да спечели, а може и да загуби, той не дължи данък за това. Тук влизат широк спектър от така наречените “игри на късмета”, в това число и залаганията през букмейкъри.

Каква сума можем да изтеглим

Трябва да знаете, че всяка една букмейкърска платформа има отделна политика по отношение на плащанията. Можете да сте сигурни, че няма да загубите това, което ви се полага, но трябва да знаете, че има и някои особености.

Всеки букмейкър има различна минимална печалба за теглене на средства. При един може да е 10 евро, при друг – 60, а при трети 100. Важно е сами да направите това проучване още преди да изберете сайт, в който да се регистрирате за да сте сигурни, че няма да останете неприятно изненадани.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *