Предимства на дограма Rehau

Предимства на дограмата Rehau

Rehau е популярен в световен мащаб бранд, производител на редица полимерни решения за дома и бизнеса. В настоящата статия ще говорим за дограмата на марката, която предлага много предимства отвъд традиционните прозорци и врати с двоен стъклопакет. Тези продукти имат заварени чрез стопяване ъгли, енергийно ефективни са и изискват малко поддръжка. За да научите повече, прочетете за другите им функции. По-долу са изброени някои от най-забележителните.

PVC

В сравнение с дървените и алуминиевите врати, PVC вратите и прозорците предлагат повече гъвкавост при дизайна. Те могат да бъдат монтирани в различни стилове, включително накланяне и завъртане и горно окачване. Като такива, те се превърнаха в популярен избор за много собственици на жилища. Техните висококачествени материали позволяват на собствениците да ги съчетаят със съществуващото обзавеждане, подобрявайки декора на дома си. Въпреки това, преди да решите да закупите PVC врата или прозорец, трябва да сте сигурни, че имате предвид плюсовете и минусите на всеки материал.

Сред основните предимства на вратите и прозорците от PVC е отличната изолация, която осигуряват. Независимо дали живеете в студен или топъл климат, PVC прозорците и вратите са проектирани да осигурят максимална защита от нежелани шумове. Те дори могат да ви помогнат да поддържате интериора и екстериора на вашия дом по-хладен през лятото или по-топъл през зимата. Освен това тези врати и прозорци са устойчиви на избледняване на цвета, което ги прави привлекателна опция за домове в по-горещ климат.

Заварени ъгли

Ако сте на пазара за нови врати и прозорци, трябва да помислите за инвестиране в тези, които имат заварени ъгли. Тези прозорци и врати имат по-здрави рамки и връзки, което ги прави по-надеждни и устойчиви на корозия и напукване. Те също така разполагат със заварени ъгли, които са уникална характеристика на отворения тип архитектура. Тези прозорци и врати са чудесен начин да подобрите външния вид на вашия дом, като същевременно осигурявате несравнима здравина.

За да получите най-здравите и енергийно ефективни рамки за прозорци и врати, винаги трябва да търсите заварени ъгли. Това е най-издръжливият вариант, защото ще помогне на прозореца да остане квадратен. Освен това ще добави здравина към целия прозорец. За допълнително спокойствие, заварените прозорци и врати се предлагат с ограничена доживотна гаранция за всички винилови компоненти. Заваряването с топене се използва често в космическата индустрия и също така е чудесен начин за предотвратяване на гниене и напукване.

Енергийна ефективност

Инвестирането в енергийно ефективни врати и прозорци може да намали сметката ви за електричество. Избирайки дом с енергийно ефективни прозорци и врати, можете да намалите сметките си с цели единадесет до двадесет и четири процента. Всъщност много държави предлагат данъчни облекчения, за да насърчат инсталирането на енергийно ефективни врати и прозорци.

Има няколко начина за измерване на енергийната ефективност на вратите и прозорците. Можете да търсите етикети NFRC на прозорци, които са сертифицирани по ENERGY STAR. Тези прозорци и врати също имат по-високи топлоотразяващи качества, което означава, че използват по-малко енергия от изкопаеми горива, за да поддържат желаната температура във вашия дом. Проверете за тези етикети, преди да направите покупка. Освен това ще спестите пари с тези прозорци и врати.

Лесна поддръжка

Вратите и прозорците REHAU са с лесна поддръжка и комбинират най-доброто от европейския дизайн с американската изобретателност, за да осигурят системи за прозорци и врати с първокласно качество. Тези продукти са широко признати на два континента и са в списъка на фаворитите на взискателните строители и собственици на жилища. Те практически не се нуждаят от поддръжка, което означава, че няма да изгният, да се изкривят или да се обелят. Те също така предлагат разширени функции за сигурност и пестене на енергия. Всички продукти са сертифицирани от BSI и са преминали строг контрол на качеството.

Вратите и прозорците на REHAU се отличават с превъзходни топлинни характеристики, които гарантират оптимална енергийна ефективност. Прозорците REHAU имат очаквана продължителност на живот до 35 години и можете да рециклирате всички PVC части. Нещо повече, те не изискват невероятно ниска поддръжка благодарение на патентованата смес, която създава гладко лъскаво покритие, което гарантира най-високо качество. В допълнение към качествата си с ниска поддръжка, прозорците и вратите на REHAU са изключително лесни за почистване. За да запазите техния първоначален вид, просто използвайте топла вода и препарат за почистване на PVC.

Издръжливост

Когато се поддържат правилно, качествените врати и прозорци могат да издържат 25 или повече години. В епоха, когато се опитваме да намалим отпечатъка си върху околната среда и да консумираме отговорно, издръжливостта и дълготрайната производителност са важни фактори, които трябва да се имат предвид. Качествената врата или прозорец може да издържи 25 или повече години, в зависимост от използваните материали и колко добре са поддържани. Независимо дали става въпрос за дървена врата или стъклен прозорец, правилната грижа ще удължи живота на продукта.

Устойчивостта на вратите и прозорците се определя от два фактора: материал и качество на изработка. Материали като фибростъкло са изключително издръжливи и се очаква да издържат до четиридесет години или повече. Дървените прозорци също са издръжливи, но изискват редовна поддръжка, за да се предотврати гниене и изкривяване. Също така, издръжливостта на уплътнението на прозореца е от решаващо значение за неговата енергийна ефективност. Но някои материали ще се разградят с течение на времето, ако бъдат изложени на солена вода или са изложени на висока влажност.

Rehau в България

За радост, качествената дограма Rehau има представителства в България, като една от най-предпочитаните фирми е Стройинвест. Техните специалисти ще ви консултират, ще поръчат изработката, ще ви доставят избраната дограма и ще я монтират за вас. Доверете им се!


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *