Характеристики при препарати за септични ями

Всеки, който някога е бил на село, е запознат с такова понятие като – септична яма. Това е най-лесният и евтин начин за организиране на най-простата канализационна система в крайградски район. Недостатъците на такъв прост дизайн обаче стават тежки за собственика на лятна вила или къща.

Първо, ямата изисква периодично почистване, което води до финансови разходи.

Второ, има трудности при приближаването на оборудването до ямата.

Трето, неправилното му местоположение води до риск от замърсяване на обекта.

Следователно не е необходимо да се говори за удобството, комфорта и екологичността на такова устройство в сравнение със септична яма. Предвид достъпните цени, много собственици на селски къщи са избрали септични ями.

Септична яма за лятна резиденция или за частна къща е подходяща за собственици на частни жилища, живеещи на места, където няма централна канализационна система.

Най-добрите септични ями могат да бъдат поръчани от уюта на вашия дом с помощта на онлайн услугата на сайта на Екотим Инженеринг 09 на достъпни цени. Нищо обаче в света не е перфектно. Това важи и за септичните ями. В крайна сметка техните собственици рано или късно ще се сблъскат с някои типични проблеми. Те включват ниско пречистване на отпадъчните води, които остават мътни и имат силна миризма, зативане, необходимостта от изпомпване на отпадъците. Но биологичното пречистване на отпадъчните води с помощта на подходящи препарати за септични ями ще подобри работата на септичната яма, осигурявайки почти сто процента от тяхната обработка.

Действие на препаратите за септични ями

Биологичните методи за пречистване на отпадъчни води днес са показали най-голяма ефективност и наличност, за разлика от химическите и механичните. Инсталирането на септична яма, която служи за пречистване на отпадъчните води с помощта на бактерии, допринася за тяхното висококачествено почистване.

Препарати за септични ями осигуряват разграждането на изпражненията, преработката им в течност без мирис. Антисептиците пречистват отпадъците.

Използвайки биологични препарати, собственикът на лятна вила или частна къща се освобождава от нерационалните финансови разходи, свързани с изпомпването на отпадъците.

В края на краищата, почистената дренажна система перфектно отстранява техническата течност в почвата. Освен това, в резултат на активността на микроорганизмите, преработената течност става безвредна. Затова е подходящ като тор и поливане на градината.

Използването на биоактиватори се извършва в условия на положителна температура (3 ° C-30 ° C) и при липса на химични съставки в отпадъчните води (алкали, хлор и неговите съединения, феноли и техните съединения, киселини, алдехиди), до кои биологични продукти са много чувствителни.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *